sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

Lankavarastojen tyhjennystä.

Vuodenvaihteen muuton alla totesin, että minulla on suhteettoman paljon kasaantunut lankoja, enkä ole suunnitellut niistä varsinaisesti mitään. Kaseerasin langat läpi, lajittelin ja punnitsin, 9780g (plus, että jälkeen päin löysin vielä jonkun verran, eli yli 10kg:n kyllä päästiin...).

Tein päätöksen, että alan pikkuhiljaa neulomaan jo olemassa olevista langoista kaikenlaista tarpeellista... Ihan mukavasti olen saanut aikaisekseni, mutta näin "uus-suurperheellisenä" olen todennut, että aikani "bloggailla" on melkoisen rajallista. Niinpä nyt pikkuhiljaa päivittelen luomuksia blogiini, sillä kyllä minä itse ennenkaikkea haluaisin, että tekeleeni olisivat jossain ikään kuin koottuina selattavaksi.


Pikkuruinen Alpakka-peitto

Tässä vielä kuva peitosta levitettynä:

Lankoina siis erilaisia Alpakkalankoja, Droppsia, Perulaista (Ali-Ollin Alpakkatilalta ostettua) ja Alvitaa (Viron tuliaisia).

Virkatut Isoäidin neliöt olen yhdistänyt virkkaamalla ketjusilmukoita palojen väliin.



Pikkuruiselle nuttu

Lankana Sirdar Denim Sport ja lisänä hieman Kauhavan Kangasaitan Pampulaa.

Toki olen lankoja sukkiinkin kuluttanut... Niistä lisää myöhemmin, mutta jälleen kerran on pakko mainita, että teen AINA kahta sukkaa yhtäaikaa, sillä mikään ei voi olla ikävämpää, kuin aloittaa valmiin sukan jälkeen sille paria alusta!!