torstaina, helmikuuta 23, 2006

Hippystä

Sorruin minäkin ale-Hippyyn, kun kivat ohjeet huiviin löysin. Huivi valmistui eilen jääkiekkoa katsellessa ja hapsut laitoin tuossa aamutuimaan kahvin ääressä! Mielestäni Hippy on aika kivan näköistä virkattuna ja kolmiohuiviin sopii mukavasti:) Ajattelin vielä tuon piponkin virkata. Huiviin jouduin aloitteleen kolmatta kerää , että sain kaikki hapsut laitettua.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiva huivi, vaikka toteutustapa onkin yksinkertainen ja nopea =) Tuollaisen voisi tehdä itsellekin, tulis varmasti käytettyä.

23/2/06 12:28  
Blogger vikke* said...

Onpas kiva!!
Just tollainen peruskolmiohuivi sopii kaikkien takkien kanssa.
Mulla Hippyä, mutta vaan 2 kerää / väri. En ole niistä mitään keksinyt, pipojakaan en tarvii :)
No, pitää katsella josko kokeilis tuollaista, saattaishan ne riittää (?) tai sit ei.

23/2/06 22:19  
Anonymous Anonyymi said...

Kiva huivi! Mie en osaa käyttää kolmiohuiveja... vielä :) Aion opetella :D
Tänään menen hakemaan Anttilasta Palmaa ja teen vähän samalla tyylillä virkatun ponchon Sonjalle siitä... siis yritän tehdä :) Jospa se virkkaus pääsis siitä sitten aluilleen vihdoin.
Kivaa viikonloppua!! (Meilailen pian :) )

24/2/06 08:50  
Blogger eusu said...

Jep... kiitti vaan teille kaikille kehuista. Itse vain yksinkertaisesti tykkään tälläisistä simppeleistä ja yksinkertaisista jutuista, siis ennen kaikkea käyttää ja myös tehdä:) Tiiän että on suuri osa ihmisiä, joiden mielestä tälläiset perusyksinkertaisella tyylillä tehdyt huivit, ponchot, paidat ym ovat järjettömiä ja naurattavia. Mutta minä en kuulu niihin. Rakastan tätäkin huivia;))

Marja: nopea se tosiaan oli!!

Vikke: uskon, että 2 kerää riittää, mä tarttin kolmatta vaan osaan hapsuista ja novitan ohjeessakin sanotaan, että huiviin 200g:)

Jonna: Vai että valitsit sitten Palman ekaan ponchoosi langaksi... Mulla jäi Palmaponcho kesken, koitan keksiä Palmasta jotakin muuta... Kamalaa virkata!

25/2/06 18:59  
Anonymous Anonyymi said...

Äh, siis Teddyä ostin, en Palmaa :) Vaan on miulla kyllä kerä Palmaakin josta pitäisi joskus tulla Sonjan Noora nukelle poncho...
Nyt kun jostakin löytyisi paksut pyöröpuikot ja kasin virkkuukoukku vielä...! Aika metsästämistä, ei meinaa noita paksuja mistään löytyä :/

26/2/06 12:08  

Lähetä kommentti

<< Home