sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Hyvä Suomi

Onnea Lordille ja Suomen jääkiekkojoukkueelle:))

Eilen Lordia kuunnellessa, ja muutenkin Euriviisuhumussa valmistui tämä pieni laukku yhdelle kummilapsistani:

Lankana Novitan Isoveli, 4,5 virkkuukoukku (hieman Tango Fania ja jotain "nimetöntä" villalankaa). Simppeli, mutta aika söpö:) Vai??

Tänään lähdin samalla idealla kokeilemaan eilen värjäämääni lankaa (kyseessä myös Isoveli-lanka).

Blogeissa on käyty keskustelu blogeista. Mielenkiintoisin mielestäni Tikrun luona, hänen pohdintansa ja ennenkaikkea sen saamat kommentit. Tää on mun tyyli tehä blogia, kiitos lukijoilleni (Blogilistalla 97 tilaajaa. Sadas voisi ilmoittautua kommenttilaatikkoon...)!

Käykääpähän kurkistamassa Laukkuvaihtogalleriaa! Ihania laukkuja!! Muutoinkin taitaa blogeissa villitä oikea laukkuhuuma!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Nuo lankavärjäilyt ovat kyllä niin houkuttelevan näköistä puuhaa, että taidan minäkin tuossa kesän mittaan kokeilla. Aivan ihania värisävyjä näyttäisi tulevan! Kiva pieni laukku:)

22/5/06 09:42  
Blogger juuli said...

Kylläpä tuohon tuleekin tasaiset raidat! Oliko jotain suunnitteilla jo värjäysvaiheessa?

22/5/06 14:17  
Blogger eusu said...

Katjal: kiitti:)) On kyllä kokeilemisen arvoista ja kivaa...

Juuli: En suunnitellut mitään tiettyä värjäysvaiheessa tekeväni. Tää on tosiaan eka kokeilu ja halusin nähdä, kuinka värjääminen käytännössä onnistuu kattilassa (huom; kokeilla, ennen kuin varsinaiset värjäilysessioni alkavat...). Tein vain pitkän vyyhdin (2 tuolin selkänojien ympärille) ja kastoin tasaisesti vuoroin kahteen eriväriin pätkät. Ajattelin, että sukkaa tms pientä ommellessa raidoitus tulisi esiin. Ja tuossa laukussa näyttää juuri ja juuri tulevan myös - kiva. Virkatessa menee sen verran enemmän lankaa/kerros, että vaal.punainen osuus on kerroksella vain n. 10cm pitkä, mutta alkaa aina juuri ennen, kuin edellisen krroksen vaal.punainen loppuu, joten siitä tuo raidoittuminen.

22/5/06 16:52  
Blogger vikke* said...

kiva kassi!!
aloitin kans siitä sun antamasta langasta jotain pientä ;) veikkaan muuten että se on nallea, oli kovin ohkaista kun vertasin seiskaveikaan (siihen joka onkin aika samanväristä, aloin väriä vertaamaan).

kukin blogi on oma yksilönsä, kirjoittajansa näköinen ja varmasti jokaiselle riittää lukijoita.

22/5/06 21:33  

Lähetä kommentti

<< Home