lauantaina, helmikuuta 25, 2006

Hiihtoloman päätösreissu Keski-pohjanmaalle.

Tänään saavuimme parin yön yli reissulta Keski-pohjanmaalta:) Lankoja tuli osteltua, kun siellä esim Aino-lanka maksoi 4,50 kerä; ja löytyi mm. valkoista ja mustaa väriä, joita tarvitsin ja täältä Uudeltamaalta en ole saanut (niistä kaupoista, joissa olen käynyt, erityisesti en ole etsinyt). Myös jokunen muu kerä lankaa marketeista tuli ostettua, esim Huopasta ja Fannyä.

Mutta paluumatkalla poikkesimme Kauhavan kangasaitassa, josta siis nämä:


Meno matkalla tein mm. tämän pipon kaveriksi aiemmin tekemälleni kolmiohuiville (Lanka Hippy, 7,5 virkkuukoukku)Reissussa sain tehtyä myös molemmille likoille kolmiohuivit samala yksinkertaisella tekniikalla, kuin aiemmin tekemäni Hippyhuivi... (Lanka: Fanny käsityölanka, 7,5 virkkuukoukku) Tässä nyt kuva huiveista "mytyssä", lähinnä noista kivoista langoista, mitkä löysin siis sieltä reissusta.Yhet vauvan sukat tein paluumatkalla, ei niistä nyt kuvaa:)) Kenelle lie antaisin?? Nyt palaan kotona odottaviin hahtuvatöihin (hahtuvaa en viitsinyt ottaa autoon katkeilemaan...) .

EDIT:Huomasiko kukaan, että olin laittanut otsikoksi "Hiihtolaman päätösreissu..." korjasin sen lomaksi, mutta halusin tähän vielä kuitenkin tunnustaa totuuden:))

5 Comments:

Blogger vikke* said...

Olet ollut ahkera reissussa!!
Harmi kun kuvia en saanut klikattua isoimmiksi, erityisesti nuo tyttöjen kolmiohuivit olis kiinnostanut nähdä lähempää. Mietin mitä lankaa tuo oikein on, nimi kuulostaa tutulle mutta noissa väreissä en ole nähnyt...tai sitten en ole nähny lainkaan. Kivat huivit jokatapauksessa!

Pipo sopii hyvin tuon sun huivin kanssa.

Ja nuo Kauhavan löydöt, hitsit kun olis itsellänikin asiaa pohjanmaalle niin poikkeisin :)

Vauvansukille mulla ainakin olis käyttöä *vink vink*

25/2/06 22:20  
Blogger eusu said...

Vikke: vink vink... Niin mä vähän aattelinkin, mutta sit aattelin myös, että oot varmaan tehnyt jo tusinan jemmaan oottamaan:)))

25/2/06 23:55  
Blogger vikke* said...

No itseasiassa en ole tehnyt kun nuo yhdet tossut vaan. Pojalle tein silloin odotusaikana useammat sukat ja osa on jäänyt pitämättä kokonaan (jalkansa oli syntyessään melkoinen, osa oli pieniä jo alussakin) ja nekin joita ehdittiin pitämään, ovat vielä hyvässä kunnossa.
Mutta olis ihana saada jotain uuttakin vauvalle, ettei kaikki ole muiden vanhoja ;)

Mä itse olen perheeni nuorin ja sain aina siskon ja veljen vanhat kamat...

26/2/06 10:54  
Anonymous Jonna said...

Näyttää aika herkullisen värisille nuo Fanny huivit!! Täytyy katsoa, josko sitä löytys täältäkin päin tuota lankaa :)

26/2/06 12:10  
Blogger eusu said...

Jonna: Se Teddy onkin tosi kiva neuloo ja virkata!!!

Itse en ole tuota Fannyä nähnyt muualla. "Halpa Hallista" löysin:) Täällä meillä päin ei ole "Halpa Halli"-ketjua lainkaan.

27/2/06 10:59  

Lähetä kommentti

<< Home