perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Pientä langan kulutusta

Tässä perheemme "beibbari-kaksoset" Noora ja Sofia:) Kumpainenkin sai uudet villavaatteet pakkaskeleihin... Sofia kun varsinkin matkaa lähes päivittäin eskariin, esikouluikäisen "äitylinsä" kanssa. Nooran "äityli" on koulussa, joten Noora viettää päivänsä sisällä, mutta kyllähän tuokin villavaatteet tarvitsi - hih - !!!

Tumma lila ja vaal. pun lanka ovat Novitan Seitsemän veljestä ja harmaa jotain vanhaa Nallea, joka löytyi kaapista:) Hatut on Kauhavan vaalean harmaata hahtuvaa:) Kaikki on neulottu kahdella langalla ja puikoilla 5,5.


Vaikken "lankahamstereihin" osallistunutkaan, niin kylläpä minunkin täytyy noita lankavarastojani saada pienennettyä... Varsinkin kun taas alkuviikosta ostin nämä (ihan vain ohimennen).

Yhden huopahatunkin väsäsin, mutta taitaa olla vielä liian reilu, verrattuna saajansa päähän (joka eri, kuin "malli" kuvassa).

7 Comments:

Anonymous Marja said...

Mistä tuo kivan värinen hahtuva on peräisin?

3/2/06 18:44  
Blogger eusu said...

Marja: Se on Kauhavan kangasaitan hahtuvaa (vaalen harmaa)!

www.kangasaitta.fi

3/2/06 19:07  
Anonymous JennyF said...

Ihania nukenvaatteita! Ja mukava lankakasakin siinä vilahti! :-)

3/2/06 19:25  
Blogger vikke* said...

Tosi nättejä vaatteita kaksosbeibbarit ovat saaneet :)

Ihan kivasti lankaakin hamstrattu.
En minäkään hamstereihin kuulu mutta pitäisi kyllä saada kasoja pienemmiksi. Sängynaluslaatikot pingahtelevat itsestään auki =)
Tosin lähti taas tänään kaupasta lankaa mukaan.

3/2/06 20:37  
Blogger eusu said...

Kiitos kehuista Jennyf ja Vikke!!!

3/2/06 21:31  
Anonymous Marja said...

Tarkoitin kiekkoa tuolla lankakasa kuvassa :) Onko se myös samasta paikasta?

3/2/06 21:52  
Blogger eusu said...

Ai jaa se... No se on yheltä kirpparilta, jossa jollain ihmisellä on myynnissä hahtuvalankaa ja huovutus villaa, joten oikeasti en tiedä mistä peräisin. On ainakin aikas epälaatuista, huomasin kun jouduin keriin kahdelle kerälle, että voin neuloa kahdella langalla. Osa oli niin paksua, että vois neuloa yhdellä, ja osa niin paksua, että pakko olla kaksi lankaa... (Virosta???)

3/2/06 23:39  

Lähetä kommentti

<< Home