keskiviikkona, helmikuuta 22, 2006

ÄRRÄPÄITÄ

Voihan... voi...

Kaikki tiedostot hävinneet koneelta! Eipä siitä nyt tässä sen enempää, mutta kyllä harmittaa (ja enemmänkin, en vaan tässä viitti käyttää sitä sanaa##%¤#¤%)

No niin, olen aloittanut NMH100gL-työtäni:))) Tietäisipä vain parin:))

Hahtuvajuttuja työn alla, niistä kuvia myöhemmin. Tässä yhet tumput, ei muuta.

6 Comments:

Blogger Sini said...

Olipa hyvä muistutus tietotekniikan haavoittuvuudesta, taidanpa saman tien ottaa varmuuskopion läppäristä. Toivottavasti mitään ihan korvaamatonta ei mennyt. Itseäni pelotti esimerkiksi tytön vauvakuvien totaalinen kadottaminen, nyt on onneksi tähän asti tärkeimmät otettu jo paperille.

22/2/06 11:51  
Blogger eusu said...

Sini... No, jonkun aikaa ehti vierähtää ku viimeksi oon valokuvat varmuuskopioimut. On tässä välissä ollut mm. toisen oman muksun synttärit, kummilasten synttäreitä, yhen kummimuksun rippijuhlat, joulu, pikkujoulut, yhen kaverin häät, tanssiopiston avoimia ovia (lasten harrastuksia) ym ym ym... Nyt olenkin kaikille tutuille laittanut viestiä, että ~tahtoo kuvia cd:lle~, joillekin olen lähettänyt valokuvia meilinä ja cd:lle kopsattuina ihmisille, ja nyt siis niitä kerjäilen takas. Hitsit...

Jep, mutta elämä opettaa!! Nyt kalenteriin ylös n. 2 viikon välein: "varmuuskopiot", vaikka kyllä se konekin muistuttelee niistä.

Paah###

22/2/06 12:22  
Blogger vikke* said...

Voi kurjuuksien kurjuus :(
Mulla on sellainen "nörttimies" että polttaa cd:lle vähän väliä kuvia. Kuvat on tärkeitä muistoja, ymmärrän miltä tuntuu kun ne häviävät.

Kivat lapaset!!

22/2/06 14:00  
Blogger KirsiÄr said...

Siinä Bloggerin tekstieditorin vasemmassa alareunassa, ruskealla alueella, on Post and comment options -painike. Siitä saa muokattua päivämääriä. Ihan kätevää, itse teen joskus postauksia jemmaan ja muutan julkaisupäivän sitten sopivaksi.

22/2/06 14:34  
Blogger eusu said...

Kiitti paljon sinulle Kirsiär!!!

Löysinkin jo ja poistin tuon minun Edit-tekstin:))

22/2/06 14:40  
Blogger Sini said...

No voi harmin paikka! Aina sitä pitää oppia kantapään kautta. Pikkuveljeltäni hävisivät melkein kaikki lakkiaiskuvat, kun hänen koneeseensa iski virus. Hänkin oli onneksi lähettänyt joitakin kuvia sähköpostilla muille ja muiden kuvaamia oli jonkin verran, vaikka silloin digikameroita ei ollutkaan vielä yhtä tiheässä kuin nykyään.

Toivottavasti saat mahdollisimman paljon kuvia haalittua! Onneksi muistoja ei sentään voi kukaan tuhota :)

22/2/06 22:18  

Lähetä kommentti

<< Home