perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Keskeneräisyyksiä:)

Tänään on ollut aikaa saada monta keskeneräistä puolivalmiiksi:)

Nämä "polvisukat" kuvaan omistajansa jaloissa, kun olen saanut toisen valmiiksi. Aikas ihanat, vai mitä?? Lankana Opalin Acapulco no. 1306, Sinisestä kurjesta. Tehty 2,5 mm puikoilla, lapselle jonka kengän nro n. 33, lankaa yhteen sukkaan meni 24g, eli kylläpä 100g kerä on riittoisa!


Nämä aloitin tekeen "jollekin vauvalle" ihan vaan siksi, että saan vaihtelua tuolle Opalin ohuen langan neulonnalle... Kylläpä seiskaveikka tuntuu paksulta tänään:) Nämä saa parinsa pikapuolin, noissa nyt ei kauaa mee kyhätessä. Älkää kuitenkaan kysykö, miksi mä teen tumpun ennen kuin sukka saa parin. En osaa vastata.


Tämä Kevät huivi, jonka ohjeen löysin Ziinan blogista siis, (niinkuin aiemminkin mainitsin) on tulossa lahjaksi... Tätä olen pakertanut mm. tänään ollessani siskoni luona höpöttelemässä.


Kirjastosta eilen matkaan lähti mm. nämä kirjat. Tosi paljon kaikenlaisia neulemalleja molemmissa kirjoissa. Minun kaltaiselle aloittavalle neulojalle oivat opukset. Tuosta Neulojan käsikirjastä löytyy mm. tuo Keväthuivissa käytettävä neulemalli, nimellä "Putoavat lehdet".


Lisäksi sitten puolivalmiita ja vähemmän valmiita hahtuva juttuja... Koneeseen jossain vaiheessa, osa odottaa loppuun kutomista, näitä koneeseen odottavia on lisääkin, nää nyt sattu oleen tuossa korissa.. paah...


Sellaista kaikenlaista, vapaapäivä mennyt siis aika joutuisasti...

EDIT: Lisäsin Napin laukkuvaihdosta!

12 Comments:

Anonymous Taiska said...

Oletpas ollut ahkera! On muuten kivan väristä lankaa tuo Acapulco. Ikävä, ettei meidän tytöt oikein käytä villasukkia. Itselle tuo on hieman liian värikäs...
Lisäsin muuten nappisi blogiini, kun täällä kuitenkin päivittäin käyn kurkistelemassa ;o)

1/4/06 08:53  
Blogger vikke* said...

Ihana sukka!!
Näytti kivalle tuo kevät huivi eilen kun sitä täällä meillä nipersit, kiitos vaan "neuletapaamis" seurasta *hah-hah* :D :D
On sullakin monta rautaa tulessa, kivat nuo babysukka ja babytumppu!

Mä aloitin eilen illalla tekee sukkaa kärjestä aloittaen mutta on aivan kamala vapunkirjava lanka se yksi regia...saa nähdä tuleeko ihan vaan unisukat :)

1/4/06 10:17  
Anonymous vanilla85 said...

10.46 haamu.. :)

1/4/06 11:08  
Anonymous vanilla85 said...

Ja 11.53. Noh, ehkä lopetan tämän haamujen tarkkailun.. Taitaa kerta johtua kommenteista, ainakin välillä.

1/4/06 12:50  
Anonymous Anonyymi said...

Jännän näköistä tuo Acapulco lanka. Olinkin ihmetellyt Sinisen Kurjen sivuilla, miltäs se kerä näyttää? Nyt tiedän. Kiitos lankakerän kuvasta =)

2/4/06 16:49  
Anonymous Jonna said...

Onpa tosiaan riittoisaa lankaa!
Ja kivan väristäkin :)

2/4/06 21:35  
Anonymous Anonyymi said...

Vieläkin haamuttelee!

3/4/06 14:34  
Blogger Martsuli said...

Mulla on noi molemmat kirjat. Eka on äidiltä saatu ja toisen ostin viime kesänä. Molemmat tosiaan hyviä kirjoja.
Kyselit minun tekemästä kännykkäpussukasta. Nauhan tein i-cordina (kirjoitetaanko se noin?) muistaakseni kolmella silmukalla. Pujotin nauhan pussukkaan ihan sormin, neule oli niin joustavaa, että onnistui hyvin.
Innostuin muuten virkkaamaan kännykkäpussukoita viikonlopulla. Kunhan ehdin niin kirjoittelen blogiini lisää aiheesta...

3/4/06 17:57  
Blogger eusu said...

Martsuli; kiitos tiedosta. Pitää miettiä sitä i-cordia sitten, on varmasti siistein vaihtoehto... Kivaa nähdä, mitä olet virkkaillut:))

Vikke ja Taiska: Juu, lanka on aikas kivaa:) Mukava neuloa myös siksi, että väri vaihtuu niin usein... Toinen sukka puolessa välissä:)

Anonyymi"1" ja Vanilla85; en uksinkertaisesti mahda mitään haamuiluille... tuntuu, että kaikkeni olen tehnyt niitä estämään... ja blogilistakaan ei ole vastannut kyselyyni:(

Anonyymi"2": On kyllä hauskaa, kuinka lankakerän nähdessään ei oikein voi arvata, minkälaista jälkeä jättää:)

3/4/06 21:17  
Blogger Sia said...

Minäkin tykkään tuosta Ziinan keväthuivimallista, olen niitä pari tehnyt. Olen myös alkanut kovasti haaveilemaan Floricasta tehdystä huivista, ja tuo sinun käyttämäsi väri on minun lempparini. Nyt olen vain muiden hamstereiden kera langanostolakossa, joten ihan vielä en voi tuota huivia aloittaa... mutta sitä odotellessa sinä voisit kertoa että millaista Florica on pitsihuivissa, kannattaako minun toteuttaa haaveeni?

3/4/06 22:21  
Blogger vikke* said...

Mähän aloitin kans sen mun kolmiofifin samaisesta Floricasta. Menin ostamaan langan Anttilasta enkä muistanut että tilasin jo satsin Novitalta. Olikin ylläri kun Novitan langat saapuivat :o Nyt riittää lilaa floricaa kahteenkin huiviin :D ...mutta riittääkö aikaa tehdä niistä kumpaakaan :/

4/4/06 15:03  
Blogger eusu said...

SIA: Mielestäni huivi nyt valmiina näyttää oikein hyvältä. Florica on mukavan ilmava, tein huivin isommilla puikoilla kuin Florican ohje vyötteessä... Katsotaan sitten käytössä, kun saan huivin saajalta myöhemmin kommentteja, mitä on pitänyt.

Vikke: koitahan tehdä vaan huivisi valmiiksi.

5/4/06 18:51  

Lähetä kommentti

<< Home