tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Kokoajan jotain uutta:)))


Mulla on hirmunen into tehä kauheesti kaikkia ihania neulemalleja... Nyt päätin, että teen ensin nämä kaksi valmiiksi ja niiden kanssa ainoastaa hahtuvaa välissä (laukut lähinnä polttelee ja kännykkäkotelot - hih). Sitten vasta "saan" aloittaa seuraavan kokeilun:)

Hahtuvasta tuossa onkin tekeleitä odottelemassa konehuovutusta, niistä kuvia myöhemmin.

Kuvassa oleva vaal. sininen Alpakkaa, vaal.punainen Lammasta:)

7 Comments:

Blogger Altocumulus said...

Älykkyysosamääräni taitaa näin iltapäivästä olla lähellä nollaa, piti hetki oikein miettiä, että lammasta, ai mitä? :DDDD
Odotan mielenkiinnolla hahtuvakuviasi.

21/3/06 14:51  
Blogger eusu said...

Heh.. Lammas onkin oikea harvinaisuus:DD

21/3/06 16:04  
Blogger vikke* said...

Ja mulla Fifi on seissyt jo kolmatta päivää.
Intoa olis mutta aikaa ei...

Päätin etten saa aloittaa mitään alpakasta ennenkun se helkatun fifi on valmis...mutta aloitin eilen illalla jotain silti jo ruskeasta alpakasta :)

21/3/06 17:27  
Anonymous Marja said...

Minulle on myös iskenyt into kokeilla kaikenlaista, vähän uutta ja erikoistakin. Jotenkin vaan tämä kevät laittaa myös kaivelemaan komeroita ja laittelemaan kotia ja tekemään kaikkea muutakin mahdollista... niin ei meinaa olla aikaa sitten neuloa kaikkea, mitä haluaisi. Se paikka, missä niitä lisätunteja vuorokauteen myydään, on edelleen hakusessa ;)

21/3/06 22:04  
Blogger eusu said...

Marja: Jep, ja sitten pitäisi vielä käydä töissä, hoitaa koti ja lapset, kuskata muksuja harrastuksiin, käydä itse (ahkerasti) omissa harrastuksissa, ulkoilla... Ja tietty tavata ihmisiä, viettää aikaa parisuhteessa ja nukkua (jäikö jotain pois listasta??)

21/3/06 22:21  
Anonymous Jonna said...

Tuskin maltan odottaa hahtuvakuvia :D
Täällä kans pukkaa koko ajan uutta... en edes ole kehdannut kaikkea listata sinne blogini keskeneräisiin... ne keskeneräiset on siinä kohdassa "ja ja ja..." ;)
Eilen juuri aloitin taas uuden työn ja yllättäin se on Sonjalle. Ristin sen Hattaraksi... kerron siitä blogissani myöhemmin :)

22/3/06 09:33  
Anonymous JennyF said...

Sinut on haastettu! Lisää blogissani.

22/3/06 16:27  

Lähetä kommentti

<< Home