lauantaina, maaliskuuta 18, 2006

Mitä toiselle tytölle, sitä toisellekin perässä:)

Eli tänään pakersin sitten toisellekin tytölle hahtuvasta pienemmän käsilaukun. Ihan samoilla ohjeilla, kun tuon aikaisemmankin. Ja samalla ajatuksella, niistä jämälangoista. Tässä ennen ja jälkeen huvutuksen (=mittasuhteista). Ja kuten huomaatte: reilusti huopuu, niinkuin meiän koneessa yleensä aina.


Ja vielä kuva laukusta tässä:Huomenna suuntaankin talvipäiville Ali-Ollin Alpakkatilalle, sillä ajatuksella, että sieltä saisin alpakkalankaa:))

Yövuoron jälkeen tänään nukkuessani näin milenkiintoisen unen: Ajelin autollani ja minua vastaan tuli useita huovutettuja autoja. Ihastuin yhteen valkoisesta hahtuvasta huovutettuun ja ajattelin huovuttaa omaan autooni "uuden kopan" vaalean sinisestä hahtuvasta... (liikaa hahtuvaa???)

8 Comments:

Anonymous Johanna said...

Aivan ihana laukku. :)

19/3/06 08:42  
Anonymous Johanna said...

Käytetäänkö tuota melli lankaa samalla tavalla kuin novitan huopanen lankaa? Kun tuolla ohjeissa on, että siitä voi tehdä lapasia ilman huovutusta, niin eikös ne sitten huovu kun ne pesee??

19/3/06 09:09  
Blogger eusu said...

Joo, ei sitä Melliä sitten voi pestä!! Tuulettamalla puhdistuu:) Mutta saa siitä ihanan lämpöistä (ja kaunista jälkee) Mä tein sen pipon, mikä on mun blogis jossain... Ruskea mellipipo. Ja on LÄMMIN!!!

19/3/06 09:20  
Blogger Maria said...

Mahtava uni sulla ;-)

19/3/06 09:31  
Anonymous Villasukka said...

Hahtuvaan jää koukkuun! Itse tykkään siitä aivan mahdottomasti. Suloisia laukkuja.

19/3/06 11:35  
Blogger vikke* said...

Olipas uni ;)

Nätti tämäkin laukku, varmasti tytöt mielissään kun on uudet veskat.

Voihan Mellistä tehtyjä, huovuttamattomia juttuja pestä. Käsinpesua noudattaen ei kutistu. Mutta villahan puhdistaa itseitsensä tuulettamalla, eli käy se niinkin :D

19/3/06 17:17  
Anonymous Anne said...

Mulla on ollut hahtuvalaukku kanssa mielessä jo pitkään. Nämä sun kaksi laukkua ei ollenkaan helpottaneet laukkukuumetta... Tosi ihanat värit olet löytänyt molempiin - ja vielä jämälangoista! *nostaa hattua*

21/3/06 15:52  
Blogger Maija said...

Kauniit hahtuvalaukut, raita on aina jotenkin pirteää!

22/3/06 21:14  

Lähetä kommentti

<< Home