perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Valmista

No niin. Valmistuipas eka huiveista... Aamulla ennen iltavuoroa tein viimeiset silmut ja päättelyt. Sitten laitoin pingotukseen sängylle. 10 tuntia myöhemmin sitten nypin nupparit pois ja tässä on tulos:))

Huomaatteko, kävin ulkona ottamassa valokuvan:) Eli siis Lankana StraightFlushin, Marjapuuron värinen (tuoteno: I011) 100% villalanka. Lanka on hyvin (liian?) karheaa, melko paksua lankaa. Tehty no. 4 pyöröpuikolla. Löysin Ziinalta kauniin neulemallin, jolla hän tehnyt Keväthuivin ohjeet. Niitä hieman muuttelemalla tein tälläisen suoran mallisen. Mitat: 24cm x 145cm (pingotuksen jälkeen). Langassa olin yllättynyt ÄKILLISEEN värin vaihtumiseen hetkeksi lilaksi!?!

Olen yllättynyt huomattunai, että Blogini on 86. luetuin blogi, Blogilistalla - tänään siis...

9 Comments:

Anonymous Marja said...

Aika jännää tosiaan tuo värin vaihtuminen, oletan ettei kyseessä ollut kuitenkaan tarkoituksella raidoittuva lanka. Kaunis huivi joka tapauksessa :)

25/3/06 00:11  
Anonymous Villasukka said...

Tosi ilmava ja kaunis!

25/3/06 07:49  
Anonymous Anonyymi said...

johtuisko siitä, että eilisen aikana tää sun blogis "on päivittynyt" n. 8 kertaa. Haamuja siis.

25/3/06 08:59  
Blogger vikke* said...

Tosi nätti huivi!!!

Kannattaisko kysyä tuosta värinvaihtumisesta sieltä mistä ostit langan? Vaikka tuossa kuvassa raidat ei niin pahalle näytäkkään, niin vois olla paikallaan valittaa.

Mulla täällä yhä huivi ja muut työt puikoilla, kasvaa noin 1cm päivässä :D No, mulla onkin hyvä syy olla nyt "hieman hidas".

Onnittelut hyvästä sijoituksesta listalla!!

25/3/06 09:19  
Blogger eusu said...

Mistä Blogien "haamupäivitykset" voivat johtua?? Joskus oon ihmetellyt, kun katon omia suosikkilistojani Blogilistan kautta ja ne on päivitetty ja kun katson niitä, niin niitä ei olekaan päivitetty?? Samoin hämmästyin kun olen nähnyt oman Blogini päivittyneenä, vaikka toki tiiän etten sitä ole edes päivittänyt??? Ymmärrän, että itse voi aiheuttaa haamupäivityksen, esim vaihtamalla blogin ulkoasua tms, mutta kun näin ei ole tehnyt ja silti Blogilista laittaa päivittyneeksi?? Kuka osaisi kertoo??

VIKKE tietää kanssa em. asiasta... Muistatko kun olit vauvanhakureissulla ja sun Blogi päivittyi siitä huolimatta itsekseen ja sitä ihmettelin??

25/3/06 10:54  
Anonymous Helminalle said...

Onneksi olkoon sekä huivin valmistumisen, että blogisijoituksen johdosta.

Oletteko muuten huomanneet, miten paljon nimen omaan neuleblogeja on luetuimpien blogien listalla! Taidetaan olla sekä ahkeria lukijoita että päivittäjiä.

Onpas muuten tosi selvä värinvaihtuminen!!

Hyvää viikonloppua!

25/3/06 11:16  
Blogger vikke* said...

muistan juu, sitä ihmeteltiin ja viisaat päät yhteen lyötyämme päätimme että sinä vaihdat salasanani varmuuden vuoksi :)
et usko montako kertaa vahingossa olen kirjoittanut vanhan salasanani ja miettinyt mikä olikaan uusi *heh*

25/3/06 12:36  
Blogger Ziina said...

hieno huivi, harmi että värit eivät osanneet käyttäytyä:)

25/3/06 12:44  
Blogger eusu said...

Kiitos huivi kehuista.

Ja Ziinalle kiitos kivasta ideasta tuon pinnan suhteen; että olet kuvion ohjeet laittanut blogiisi luettavaksi.

Helminalle: Joo, laskin että ainakin 29 blogia 100:sta luetuimmasta on nimenomaan neuleblogeja.

25/3/06 16:53  

Lähetä kommentti

<< Home