torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Muunlaista puurtamista...

Uutta valmista ei ole näytettäväksi. Nyt on valmistunut lähinnä täytekakkuja, kahvitarjottavia, suursiivottu huusholli, kaappien järjestelyt ym... valmistumassa (neuletöiden lisäksi) mm. naamiaisasuja:)) kevään naamiaisiin muksuille.

Täällä on vietetty synttäreitä - siis - !!!

"Arpajaisvoitto" on perillä HeliP:llä. Tälläistä hän sai blogin "kymppitonniarpajaisissa":


Kauhavan valkoista hahtuvalankaa, erivärisiä hahtuvavilloja, suklaata ja Cappuccinoa, sekä näiden lisäksi pari tarra-arkkia:)) Onnea nyt vielä kerran.

Kommentteihin toivoisin (uusia) leikki/ohjelma-ideoita alakouluikäisen lapsen (tyttö) kaverisynttäreille... huomenna ne ois :o

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Teilläkin bileiden järjestelyä =) Täällä kans, vauva täyttää 3v :) Leipomista, siivousta, siivousta, siivousta... monta kertaa päivässä saa kantaa samat tavarat takaisin paikoilleen ja jynssätä pienten porsaiden jälkiä :P

21/4/06 00:37  
Anonymous Anonyymi said...

Juu leikki-ideoita minäkin kaipailen, meillä Sanna täyttää parin viikon päästä 7v.

21/4/06 15:31  
Anonymous Anonyymi said...

Suurimman suosion saanut leikki on meillä ollut Vettä kengässä. Hyvä kakkonen Kim-leikki. Kiva olisi myös "myrkkysientä" jäljittelevä leikki, jossa taitetuille papereille on kirjoitettu eläinten nimiä (muutamaan lappuun leijona). Jokainen nostaa vuorotellen yhden lapun ja leijonan saanut tippuu pois. Kuka nostaa eniten lappuja ennen kuin saa leijonan voittaa.
Kaikki ovat myös tykänneet askarrella. Meillä on ollut mm. ruukkumaalausta (äiti pohjamaalasi ruukut valmiiksi ja lapset maalasivat niitä ja koristelivat servettikuvioilla), prinsessakruunujen tekoa (valmiiksi kultapaperista leikattuun kruunuun liimailtu ihania jalokiviä),kennopaperiaskartelua (esim. kukka tulee kun piirtää pahville valmiiksi varren lehtineen ja lapset leikkaavat sen itse. Varteen liimataan sitten kennopaperista leikatut kukat)ja kangaskassien koristelua puhallus- ja tekstiilitusseilla. Ehdoton vetonaula on myös pinjata (ilmapallosta, sanomalehtisilpusta ja liisteristä rakennettu pallo, joka on täytetty karkeilla yms. ja joka lyödään rikki), mutta sitä et taida huomiseksi ehtiä tehdä.

21/4/06 15:47  
Blogger eusu said...

Heipsan, ja Anonyymille oikein paljon kiitos vinkeistä... Niin, huomiseksi, mutta kun tuo viesti oli kirjoitettu eilen:)) Eli synttärit nyt ohi!! Meillä tyttö halusi lahjojen avaukseen tietynlaisen posteljoonileikin, ja siihen menikin mukavasti aikaa. Sitten oli mm. "kissan hännän asettelua" (Kuin aasinhäntä) ja sitä vettäkengässä oltiin täälläkin!

Ihan siksikin kyselin ohjelmien perään, että kun synttäreitä täällä viettää likat vuorotellen puolen vuoden välein, niin tuntuu, kuin kaikki leikit ja jutut ois niin paljon käytettyjä... Ja lapset on kavereittensa synttäreillä, niin monessa paikassa on usein saanoloisia ohjelmia.

Nuo askarteluhommat on tosi kivoja. Puolivuotta sitten täällä tehtiinkin helmistä käsikoruja ja kaulanauhoja.

Myrkkyjutska on tuttu "Myrkkykarkkina"; Yksi menee toiseen huoneeseen, muut valitsevat yhen karamelleista lautaselta ns. myrkkykarkiksi. Toisessa huoneessa ollut tulee ja alkaa keräämään itselleen karkkeja (saa viiä ne sitten kotiin) yksitellen, kunnes ottaa vahingossa myrkkykarkin, ja kerääminen loppuu:)) Hauskaa.

21/4/06 20:59  

Lähetä kommentti

<< Home