perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Juhlatunnelmaan...

Tytön kaverilla on synttärit ja päätimme tehdä itse lahjan. Tyttö teki helmikoruja ja minä tälläisen laukun, johon korut laitettiin. Lankana KirsiÄr:ltä ostettu Marks & Kattensin Korall!
Lisänä hieman lilaa Tango Fania ja tietty helmiä...


Iltalehden sivuilta löytyy hieno Lordi-naamari (pdf) !

Meillä on ne jo likoilla:)


Oletko jo käynyt allekirjoittamassa tämän adressin Seiskaa vastaan??

7 Comments:

Anonymous laura said...

täältä se vihdoin löyty... nimittäin linkki adressiin Seiskaa vastaan! :)
kiitti tsempeistä, sitä tarvitaan:) toi englanti ei nimittäin ole vahvimpia puoliani!

26/5/06 21:15  
Blogger vikke* said...

Voi että on söpö laukku! Ihana tuo olkahihna :)
Hui mitä Lordeja teillä asuu, on kummitytöstä tullut aika Hard Rock ;)

Minä en aio allekirjoittaa adressia. Mun mielestä siinä kuvan julkaisemisessa kun ei ollut mitään väärää.
Tottakai tuon kaltainen media julkaisee heti kuvan, kuvahan on suomalaisesta kuvatoimistosta tilattu jo aikapäiviä sitten mm- Hollantiin, Saksaan ym. maihin.
Tuo kuva oli peräisin v.99 City lehden kannesta, eli on ollut julkisuudessa jo aiemminkin. Muutenkin Putaansuun kasvot ovat julkisuudessa näkynyt aiemmin.

Olisihan se kunnioittavaa olla julkaisematta jos artisti niin pyytää, mutta koska seiska olisi toiminut niin?
Anteeksi se on nyt yhdessä Katso!-lehden (josta löytyy yhtyeen kaikkien jäsenten kuvat) kanssa pyytänyt ja se on ihan ok.

Vaikkakaan siis ei mitään väärää ole tehnytkään ;)

Tää mun mielipide asiasta.

26/5/06 22:33  
Blogger Martsuli said...

Tosi kiva laukku! Ihanat nuo naamarit.
Mä tosta Lordin kuvan julkaisemisesta ajattelen, että jos on julkisesti esiintyvä laulaja ja joskus on naamansa näyttänyt lehdille ni ei siitä kannata kiukutella. Ihmeellistä massahysteriaa!

26/5/06 23:01  
Blogger eusu said...

Kiitti laukkukehuista:)

Tosta Adressijutusta, lähinnä Vikke ja Martsuli: En mä itse asiassa itsekään ajatellut sen takia käyneeni allekirjoittamassa adressia, etteikö lehti olisi saanut julkaista kuvaa. Mun mielestä kaikki lehdet saavat julkaista ja että se on just julkisuuden nurja puoli, että naama näkyy jos missäkin lehdessä. Eli ei, se ei ollut ainakaan mun syy.

Mä ajattelin asian siten, että se on nimenomaan kannanotto Seiska lehteä vastaan. Ne kun just myy sillä lehteään, että julkaisevat aina "ekana" kaikkea juttua, juorua sun muuta - niin nytpä se ei ollutkaan "nappijuttu"... vaan ihmiset eivät arvosta lehteä siksi, että saivat juoruttua vaan siitä tulikin toisenlainen leima Seiskaa kohtaan: Lukijat (minä ja n. 200 000 muuta) ovatkin lehteen tyytymättömiä.

No joo, vaikee tässä nyt selittää tätä asiaa, mutta tosta mä oon samaa mieltä - mulle on ihan sama kuka/mikä julkaisee kuvia Putaansuista tai muista suista. Eli nimenomaan nimen laitoin listaan saadakseni median huomaamaan, ettei lukijoiden tarvitse hyväksyä medialta kaikkea (Tää on suora lainaus siitä adressista, eli Lordihan toimi adressiin vain ajankohtaisena esimerkkitapauksena). En siksi, etteikö Putaansuun kuvaa saa julkaista!!

27/5/06 15:36  
Blogger vikke* said...

Kyl ymmärrän tuon poinntisi.
Pistänkö siis kesänlahjalehteä tulemaan :D *hohhoo* vai jätetäänkö väliin :)

Nim. seiskan tilaaja jo ainakin 10v ajan.

27/5/06 17:37  
Blogger eusu said...

No Vikke, jos et sinä,niin Isomummolta se varmaan tulee:))) usein ollaan saatu 2 kpl!! Heh - mutta en lue enkä tilaa (Loirin tyyliin - heh - ) paitsi töissä, Vikkelässä, mummolassa.....

27/5/06 18:30  
Blogger Sia said...

Hieno laukku <3

27/5/06 21:07  

Lähetä kommentti

<< Home