lauantaina, toukokuuta 27, 2006

Laukku, laukku, laukku, laukku....

Muistaako kukaan (ehkä Vikke ees?) Maaliskuussa esittelemiäni keskeneräisiä hahtuvatöitä?? No... Sin - valk kännypussi on ollut huovutettuna pitkään, mutta on niin ruma, etten ole kuvaillut:) Lila laukku on hihnaa ja pesukonetta vaille valmis. Ruskean laukun sain tehtyä viimein tänään!! Mä tykkään tästä laukusta!


Laukku kävi todella todella tylsäksi neuloa,koska siitä tuli niin ISO! Kuva ennen pesukonetta, saman tuolin selkänojalla -> ei mahdu edes vapaasti roikkumaan. (Moni tykkää enen ja jälkeen kuvista=0)

Mulla oli ajatuksena tehdä iso laukku, johon mahtuu vaikka mitä. Nyt toivon saavani teiltä ideoita: minkälaisen sulkijan keksisin tähän? Ajattelin että joku nappijuttu ois hyvä. Tuleeko muuta mieleen, en jaksanut asiaa pohtia ennen pesukonetta. Entä kaipaako koristuksia?

10 Comments:

Blogger muoriska said...

Hei miltäs kuullostaa ideana , paksu pyöröpuikko lyhyenä..

Siinä olisi sitä neuloja otetta
ja hätätilassa voisi käyttää neulontaan ;)

28/5/06 00:28  
Anonymous Marja said...

Kassi on kaunis ihan noinkin, mutta jos jollain haluat koristella, niin minun mielestäni siihen sopisi joko neulahuovutetut jutut tai irtaallaan huovutetut. Ja kukkasia tietysti :)

Napin lisäksi tulee mieleen sellainen sisäpuolelle kiinni ommeltava magneetti-juttu.

28/5/06 00:43  
Blogger eusu said...

Muoriska: Hauska idea...

Marja: Sellaista magneetti-juttua jotenkin ajattelin, kun tota mietin. En ole koskaan sellaista ostanut/ommellut, mutta vois kai käydä niit putiikista katsomassa.

Siit koristelusta ku en tosiaan edes tiedä sitä, että haluanko vai en. Ehkä käytän tota vähän aikaa noin ja pohdin samalla. Irrallaan huovutettuja ajattelin enemmän, en suoraan laukkuun neulahuovutettuja - tällä kertaa. Mietin myös neulalla ja villalangalla ommeltuja yksinkertaisia juttuja?

Äääääh, niin hankalaa:))

28/5/06 10:32  
Blogger vikke* said...

Mä kyselin yhdestä kangaskaupasta sellaista magneettinappia, heillä on joskus ollut muttei aikoihin ole tilannut myyntiin. Käskin tilata heti, koska haluan kans sellaisen pistää laukkuun ;)

Neulahuovuta joitain kuvioita ja omele käsin laukun kylkeen, ne voi sit joskus ottaa pois jos ei miellytä. Vähän niinkun mä tein nmh100g -vaihdossa, mainos mainos :)
Mä en kans huovuttais suoraan laukkuun, tulee kivempi kun ne on irrallaan...

En kyl olis muistanut keskeneräisyyksiäs...ja toivon ettei kukaan muista omianikaan :D

28/5/06 13:57  
Anonymous Mermaid said...

Ihana laukku! Minusta on ihan päheä ilman mitään koristuksiakin ;-) Tuohon sopisi hyvin sellainen iso pitkulainen puunappi (onkohan duffelinappi...?), ja sitten toiselle puolelle vain lenkki, joka kiepautetaan napin ympärille... Ja jos haluaa varmempaa kiinnitystä, niin sitten vaan lisäksi sisäpuolelle sellaista liimattavaa magneettinauhaa ja hyvin pysyy kiinni ;D

28/5/06 15:22  
Blogger särmä said...

Kiva laukku. Itse jättäisin varmaan ilman turhia härpäkkeitä.

Mistäköhän muuten johtuu, että blogisi haamuilee aika useasti blogilistalla?

28/5/06 16:15  
Blogger eusu said...

SÄRMÄ: Mä EN tiedä!!! Luepa pohdintani postauksissani 26-30.3.06! Silloin pähkäilin tosissani noita haamupäivityksiä. Sitten lopetin pähkäilyn! Blogilistan info ei ole vastaillut meiliini, jossa heiltä kyselin haamupäivityksistä. Olen tullut siihen tulokseen, että jostain syystä blogini päivittyy aina, kun joku kommentoi! Sitä, että miksi, en tiedä. Joissain muissakin blogeissa olen huomannut haamupäivityksiä...

Tiedän, että päivitys tulee, kun esim taustaa muuttaa. En ole itse muuttanut pitkiin aikoihin. Muiden blogien nappeja muokkasin 23.5, jotenka silloin on varmasti siitä syystä päivittynyt. Muuten en ole mitään muutellut.

Jos vain joku osaa kertoa, miten kommenteista päivittymisen saa "pois päältä", teen sen heti!!!

Kiitti laukkukehuista sinulle ja myös MERMAIDILLE:)

28/5/06 20:56  
Blogger Sananvapaus viimeinen linnakkeemme said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

28/5/06 23:45  
Blogger Maria said...

Kiitos kommentista blogillani :-)En tiedä mikä se puu on kun se oli tässä pihassa jo valmiina kun muutimme (se olikin ainoa minkä säilytimme vanhasta kukkapenkistä). Olemme itsekin miettineet, mikä se mahtaa olla...

Ihania nuo sun laukut!!!!!! Pitäis itsekin joskus kokeilla neuloa tai virkata laukku.

29/5/06 09:55  
Blogger eusu said...

Tiedoksi: Mä en minulle lähetettyjä kommentteja muuten poista, mutta noi asiattomat rasistiset tms viestit lähtee kyllä:)) -> eivät liity millään tavoin blogiini! (Siksi siis tuo comment deleted tuossa ylempänä)

29/5/06 17:15  

Lähetä kommentti

<< Home