keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

OK

Tämän päivän pingotuksesta noussut Fifi, saanenko esitellä!? Ensimmäinen valmistunut Fifini (Se toinen Alpakka-Fifi on aloitettu aikaisemmin, mutta edelleen ufona pyörii) .

Huiviin käytin nämä Sandnes Soft Mohair-langat. Lanka oli mielestäni kaunista kerällä, mutta neulottu lopputulos ei miellyttänyt minua enää yhtäpaljon.

Kokoa paremmin näkee tästä. Kokoon vaikutti se, että minulla oli vain 2 x 50g lankaa:)


Tässä - saanko esitellä "Karkulainen". Ensimmäinen, todella itse keksimäni neule. Sukka. Karkulainen kahdestakin syystä: a) Silmukat meinaavat "karata" b) Vois leikkiä, että toinen sukka on karannut, koska en oikeesti tiiä, haluanko tälle tehä paria. Tuliko sittenkään sellainen mistä unelmoin??Halusin nimenomaan tästä Alpakka-langasta itselleni lyhyet nilkkasukat. Sitten yhtäkkiä lähdin muuttamaan ajatustani tehdä sukat ilman "kommervenkkejä" siihen suuntaan, että "Mitäs näihin keksis?". Mutta plaah, en tiedä; haluaisin parin ja en haluaisi paria...

11 Comments:

Anonymous Marja said...

Huivi on hieno, ei ehkä just näille keleille, mutta syksyllä varmaan käyttöä löytyy =)

Hmm, jaa-a. Äkkiseltään en osaa sukasta sanoa mitään... ;) Sellainen tuli mieleen, että joskus 90-luvun alussa nuo olisivat sopineet hyvin yhteen revittyjen farkkujen kanssa =)

25/5/06 00:53  
Blogger Villasatu said...

Hieno Fifi. Kesälläkin saattaa osoittautua käyttökelpoiseksi, mä käytin omaani eilen, meillä töissä ilmastointi on rakennettu niin kuin ulkona olisi trooppinen ilmasto: sisällä jäätyy. Ja toisekseen, jos viime kesää muistaa niin välillä voi olla viileääkin.

25/5/06 07:52  
Blogger eusu said...

Marja: Eli purkuun... mä en pitänyt siitä ajasta:) Yök revityille farkuille. Toista sukkaa ei tule.
Kiitti Fifi-kehusta, ehkä just langan vuoksi Fifi odotti kahden neulomiskertansa välissä reilun kuukauden pussissa, kun en ois jaksanut tehdä.

Villasatu: Joo, näillä viileillä keleillä Fifi saattaa olla hyvinkin käyttökelpoinen... Mutta toi Mohair on kyllä mielestäni aika "talvista".

25/5/06 09:36  
Anonymous Taiska said...

Fifi on hieno ja mielestäni siinä on kokoakin riittävästi. Sukat sensijaan... Jännät ovat, mutta kieltämättä näyttävät rikkinäisiltä.

25/5/06 09:50  
Blogger vikke* said...

Sulla oli nuorempana niin mageita revittyjä stretchejä, että piti niitä aina salaa lainata :)
Sukka mustana olis hienompi, alla punainen nilkkasukka...tosi punk! ;)

Fifi on kiva, kyllä noin kepoista voi kesälläkin käyttää, heittää vaan harteille illan viiletessä *ah, kuulostaa kivalle*
Mulla edelleen oma fifi pyörii...mahdanko enää muistaa mallineulettakaan :o

Usein nuo kirjavat langat kerällä näyttää paremmille kun neuleena.

25/5/06 11:05  
Blogger Sia said...

Lämpimän näköinen huivi ja minuta tuo sukka on ihan "pähee", tee ihmeessä pari sille!!

25/5/06 13:06  
Anonymous Mermaid said...

Hieno punk-sukka minusta! Tee vaan sille pari, nuo ovat hienot just värillisten sukkien päällä :D

25/5/06 16:45  
Anonymous Anonyymi said...

Hei.
Tuo laukkuvaihtoon tekemäsi laukku on upea! Haluan kust tuollaisen.
Miten ihmeessä sait vielä vetoketjunkin taiteiltua mukaan?

26/5/06 11:50  
Blogger eusu said...

Anonyymi: Siitä vetskarin laitosta ei tullutkaan mikään kiitettävä suoritus. Ihan vain huovutettuun laukkuun ompelin koneella. Paksuhan se oli ommella...

26/5/06 12:07  
Anonymous Sanni said...

Heippa!

Ihana fifi! Minulla samnlaisesta langasta tulossa se ihka ensimmäinen fifi myös, väriero löytyy, minulla lila-sini-vihreäsekoitusta.
Tuo sukka on myös hauska, minun sukat näyttää tuolta vaikkei niitä ole edes neulottu siten:D parhaillaankin villikset jalassa.
Pingotitko fifisi? tuliko pituutta paljon lisää, onkohan mun kolmas kerä jo liikaa..?

29/5/06 16:49  
Blogger eusu said...

Sanni: Kyllä pingotin Fifini, en osaa sanoa, kuinka paljon tuli lisäkokoa, mutta selvästi kuitenkin. Kolmesta kerästä saat ainakin Ihanan suuren:))

29/5/06 17:17  

Lähetä kommentti

<< Home