perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Työn alla

Tässä nyt siitä aiemmin postauksessani mainitsemasta laukusta... Nyt sitä jo kursittu kasaan laukun muotoon. Jonkinlainen vuori tarttis saada. Valkoinen kai? (Tosi käytännöllinen). Tuohon hihnaankin olisi syytä varmastikin sitä kangasta laittaa, jotta hihna pysyisi suorassa(??) ettei menisi jengalle. Tähän ois tarkoitus sitten laittaa solki, jolla hihnaa voisi säätää joko olkamalliksi tai käsilaukkumalliksi.


Aion huolellisesti ottaa kaikistä "pois laitettavista" vöistä ja laukuista ym. kaikki soljet, renkaat ym systeemit talteen, jotta niitä voisin uusiokäyttää laukkujani tehdessä:))

9 Comments:

Anonymous Marja said...

Kivan näköinen kassi =). Minäkin tuossa just telkkua katellessa meinasin aloittaa tekemään laukkua isoäidinneliöistä, mutta ei siitä sitten sellasta tulekaan... ;)

20/5/06 00:50  
Blogger Hanna said...

Täältä löytyy myös yksi, joka harkitsee laukun virkkausta isoäidinneliöistä. Ainoa mikä mietityttää, on tuo vuori. Onkohan tarpeen, jos teen pelkän läpän noista neliöistä..
Mutta tuo sinun laukkusi on kyllä pirteä :)

20/5/06 08:21  
Blogger vikke* said...

No wau, täytyy kyl sanoa että nyt olen yllättynyt sun tarmeliaisuudestasi :)

Tosi kiva kassi tulossa!!

Mä pistin siihen mun omaani valkaisematonta lakanakangasta vuoriksi, joskus ostin miljoona metriä Eurokankaasta.

Solki idea on hyvä!

20/5/06 08:41  
Blogger eusu said...

Marja; mielenkiinnolla odotan, mitä sinun neliöistäsi tulee:)

Hanna; ei kai se vuori missään nimessä ole välttämätön, mutta silloin noista neliöiden reiistä kyllä pääsee pienimmät tavarat ulos. Läppälaukku olisi varmasti tosi kiva!

Vikke sisko; Jotain sen tyyppistä kakkaaksi ajattelinkin. Olisiko sulla sitä kangasta vielä (oon tulos käymään tänään siellä päin ->soitellaan). Mä muuten muistin että se sun tekemä kassi olisi ollut musta! Onko tarmeliaisuudestasi sama asia kuin tarmollisuudesta??? =D

20/5/06 09:09  
Blogger eusu said...

Niin ja "Kakkaaksi" on sama kuin "kankaaksi", --- Kun Vikke olisi varmaan sitä seuraavaksi kysynyt...

20/5/06 09:11  
Anonymous Mermaid said...

Oh, oletpas ollut nopea! Ihana kassi tulee tuosta. Isoäidin neliöt ovat kivoja kun niillä saa aikaan niin erinäköisiä juttuja :D

20/5/06 10:09  
Blogger vikke* said...

HehHeh...on kai se sama juttu, mietin sanaa "tarmeliaisuudestasi" kirjoittaessani että miten se nyt kirjoitetaan :-o Aina ei kieli taivu =)

Tuon määränpäähämme kassisi kakkaaksi *hihhhih* sitä mainitsemaani kangasta. Nähdään illemmalla!!

20/5/06 10:51  
Anonymous Johanna said...

Mulla on edelleen ongelmia näiden kommenttien kanssa. Kaikkiin postauksiin en edes pääse lukemaan. Joten älä ihmettele, jos vanhoihin postauksiin jätän kommenttia. Nuo värjäämäsi langat näyttää tosi kivoilta.

23/5/06 06:32  
Blogger eusu said...

En ihmettele Johanna!! :))

23/5/06 09:32  

Lähetä kommentti

<< Home