torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Villasukkakelit!!

EDIT:Lisäsin pari kuvaa loppuun ja hiukan tekstiä:)

Aamulla päättelin nämä Opalin sukat. Langan näihin ostin jo maaliskuussa, mutta olen odotellut näitä kunnon villasukkakelejä:)


Lankana siis Opalin Dreamcatcher (nro; 1234), tilattu Sinisestä kurjesta. Puikot 2,5 mm. Silmukoita yht 56. Miehen jalkaan, kengän numero 43 (sukan pohjapituus 28cm). Varrella on pituutta 18cm, neulottu 3o 1n -joustinta. Muuten sukka sileää neuletta. Langan kulutus huikeat 56g!!!

Kiitos Soilelle Topp Mohair-langan nopeasta toimituksesta ja mukavista kaupoista!!

Olisiko kenelläkään heittää linkkiä tai vinkkiä kivoista virkatuista kesähatuista, jotka sopisivat alakouluikäisille tytöille. Ei mitään liian prameaa, hörsylän pörsylää, tms... Jotain simppeliä, mutta kaunista?? Kiitos etukäteen!!

Täällä on löhötty rantsulla ja illan viiletessä hiukan neulottu, jalkapallon MM:ää katsoessa:) Hiukan on paikat hellänä trampoliinilla hyppelystä. Volttia on harjoiteltu, mutta jaloille en ole vielä onnistunut päätymään, noin 50 yrityksestäkään huolimatta=0

Halusin kuvata nuo edellä olevat sukat vielä mieheni jalassa. Tästäkös syntyi oikea käkätyshetki mulle. Mä en tiedä miten teidän muiden miekkoset suhtautuu, kun yksistä villasukista pitää ottaa kymmenen kuvaa, että yhen voi kelpuuttaa näytille (laita toinen jalka hieman lähemmäs... käännä varpaita... hieman erilleen... pikkuisen lähemmäs...). Meillä tuli kommentti "No johan... näyttäisin keskivarvasta, jos osaisin". Mä olen siis KÄKÄTTÄNYT=D Mutta aika hyvä kuva vai mitä. Kuvaukselliset jalat!

Sitten vielä nää mun mansikkasukat, nyt kun molemmat on valmiina:

10 Comments:

Blogger vikke* said...

Miehekkäät sukat!!
Täällä just näytin omalle miehelleni näitä sukkia :)
On hienot!!

15/6/06 18:47  
Blogger Altocumulus said...

Aika kepeät sukat, pitäisköhän itsekin tilata tuota lankaa...
Odottelen innolla mitä teet Koolaidatusta alpakkalangasta, aivan hirmuisen kaunista!

15/6/06 19:43  
Blogger eusu said...

Vikke: No, mitä mies sanoi?? Sulla on LOOK vaihtunut, tuossa kuvassa sulla on vaaleen siniset hiukset!

Altocumulus: Tilaa ihmeessä, mutta tilaa samalla useampi kerä, sillä toimituskulut ovat "suolaiset". Mä en vielä itsekään tiedä mitä teen siitä alpakasta. Sitä on vain 50g...

15/6/06 21:16  
Anonymous Marja said...

Tosi kivat nuo miehen sukat! Miehekkäät värit, mutta kuitenkin kivasti vaihtelua eri sävyillä. "Sneakerisi" ovat pirteät, ainakin ruudultani välittyvän värin perusteella tulee ensimmäisenä mieleen mansikkamehu =)

15/6/06 21:19  
Blogger Maria said...

Kauniita sukkia olet tehnyt ja kuvaukselliset ovat nuo miehesi jalat ;-)

Jep, teimme tyttärelle oman blogin, jolle hän tykkää kirjoitella kaikenlaista. Niitä juttuja on tosi ihana lukea... Ja tosi nokkelasti nuo lapset oppii nämä tietsikkajutut, enää ei tarvi tyttöä neuvoa kuvien lataamisessa tms.

16/6/06 00:38  
Blogger KirsiÄr said...

Aika epistä, että monilla miehillä on paremmat sääret kuin useimmilla naisilla :)

En olekaan vielä Opalia kokeillut. Pitäisi, kun näyttää ihan kivalta. Jos vaikka tamperelais-kimppatilauksen yrittäisi puuhata.

16/6/06 08:17  
Anonymous Marja said...

Huomasin että olit kommentoinut Katjan kutimiin, että neulottukin myssy passaisi =) Sitä jo harmittelinkin, että en keksi vinkata sulle virkatun hatun ohjetta, mutta neulottujen ohjeita olisi :D Siis se Mag Knitsin malli on nätti ja Ullasta löytyy Bluebell ja Rose -pipot. Harmi kun Villapallo lopetti bloginsa, hänellä oli myös kiva neulotun hatun ohje.

17/6/06 09:04  
Anonymous Marja said...

Ai niin. Kirjoitin omaan blogiini viimeisimmän myssyn postauksen kommentteihin virkatun hatun ohjetta.

17/6/06 09:06  
Blogger Maria said...

Ottobren sivuilla näytti olevan virkatun pipon ohje. Pisti silmään siinä ku etsin sieltä meidän neidin hellehattuun kaavoja, ja muistin että joku huuteli blogissaan pipoon mallia :-)

17/6/06 12:50  
Blogger eusu said...

Kiitos Marjalle ja Marialle hattu-vinkeistä. Pitääpi tutkiskella:)

17/6/06 17:34  

Lähetä kommentti

<< Home