tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Korupäivä.

Olimme jo aikaisemmin sopineet tyttöjen kanssa pitävämme tänään askartelupäivän. On ollut yksinkertaisesti niin ihania ilmoja, ettei ole raaskinut olla sisällä vapaa-aikanaan, joten sovimme päivän jo viime viikolla ja nyt pidimme siitä kiinni. Teimme lähinnä koruja (olen innostunut ko. aiheesta ja nyt sen tekemisen saloihin hieman perehtynyt.. ja ei kun kokeilemaan...). Sekä valmiista helmistä, että Fimo- ja Cernit-massoista muotoillen helmiä yms...

Tämän setin tein lahjaksi. Vaaleita kivihelmiä ja mustanharmaita pikkuhelmiä (Hmm... Hematiitin kaltaisia, aika painavia... en tiedä mitä ovat - Sinellistä olen ne ostanut). Helmet pujotettu vaijeriin, joka yhdistetty ketjuun. Papukaijalukko. Kaulakorun roikkuva osa, sekä korvakorut pujotettu helmineuloihin.


Tämä setti on myös menossa lahjaksi. Helmet on tehty sekoittamalla ruskeaa Fimo Softia ja mustaa Cernitiä (Ja itse asiassa tuohon ruskeaan Fimoon on sekoitettu vaal.pun Fimoa, jotta väri hoeman vaalentunut). Kaulakorussa on käytetty välihelminä hopeiksi maalattuja muovihelmiä. Korun etuosan helmet ovat kiakki helmineuloissa, jotka siis yhdistetty renkaistaan, takaosa ketjua, papukaijalukko. Korvakoruissa samaidea. Sormuksen koruosa on liimattu sormuspohjaan pikaliimalla paistamisen jälkeen.


Tässä vielä valmiita kappaleita... Odottavat seraavaa korunvalmistushetkeäni:) Osaan massahelmiin laitoin helmineulan ennen paistoa, osaan tein vain reiät. Käytännössä molemmat tavat on samanlaisia. Ei ole mitään varsinaista hyötyä laittaa neuloja tms etukäteen.


Tässä vielä paistoksiamme uunissa. Käykää katsomassa tyttöjen omasta blogista, minkälaisia juttuja he tekivät:)


Ja arpajaisvoittoni Memmulle on eilen lähtenyt postin mukana... Tässä kuva siitäkin:
(Pari kerää vaal.sin. Palmaa, yksi kerä harmaan kiiltävää Ligeraa, kaksi ihastuttavaa lehmänappia, ompelukuva "päivänkakkara", sekä itsetekemäni kännykkäkoru puuhelmistä!!) Onneksi olkoon vielä kerran!

6 Comments:

Anonymous KatjaL said...

Ihania koruja! Minä en ole vielä koruihin "hurahtanut"...mutta muilla blogeilla tuppaa olemaan se vaikutus, että uusia juttuja on pakko kokeilla:D Esikoinen meillä on kyllä jo jonkin aikaa kysellyt, että koska tilataan helmiä ja muita tarvikkeita:)

11/7/06 22:11  
Blogger vikke* said...

Wautsi :)
Tosi kauniit nuo setit ja muutkin korut näyttää kivoille.

12/7/06 09:48  
Anonymous Mermaid said...

Kauniita koruja! Kateeksi käy lahjan saajaa, omatekoiset lahjat ovat aina ihania saada.

12/7/06 15:51  
Anonymous Satu U said...

Hei! Kysyit siitä putkiksesta....laitan tähän kun en muuten osoitetta löytänyt tähän hätään.
Minä ostin omani tilaamalla Toikalta. www.toika.fi
Mutta kuulemma sitä tai ainakin vastaavaa saa myös joistakin kotiteollisuusliikkeistä tms. Minä en ole muualla nähnyt. Toikalta tilasin (oli tosin aika kallista) ja tuli muutamassa päivässä.

17/7/06 09:11  
Anonymous Memmu said...

Annan kuulua itsestäni vähän hitaanlaisesti näin lomalla, mutta nyt pikkulinnut visersivät, että paketti on saapunut. Itse saan sen tosin käsiini vasta ensi viikolla ja muuten pääsen palailemaan asiaan blogissani vasta loman jälkeen. Oli kuitenkin kiva päästä kurkkimaan sisältöä näin matkan päästä. Tosi kivalta näyttää! Sain jo heti pari ideanpoikasta, pitää kehitellä niitä sitten kun saan kamat käsiini. Monet kiitokset kivasta voittopaketista! :)

17/7/06 20:32  
Blogger eusu said...

Kiitti Katjalle, Mermaidille ja Vikelle korukehuista!!

Satu u: Kiitti vinkistä! Kommentoinkin jo blogiisi!

Memmu ollos hyvä vain:)) Kiva kuulla sitten mitä olet saanut aikaiseksi noista...

17/7/06 22:46  

Lähetä kommentti

<< Home