perjantaina, elokuuta 04, 2006

Huokaus...

KUVATON postaus:

Tänään kävin Hyvinkäällä. Kaupunki ei ole mulle erityisen tuttu, mutta käyn välillä isommissa kaupoissa siellä. Tänään etsin sitten lankakauppaa tai kauppaa, jossa on lankoja. Anttilassa on mielestäni hyvä valikoima - kylläkin Novitaa - mutta esim Florica-lankaa on mukavasti, mihin olen tyytyväinen:)

(T.s. olin positiivisesti yllättynyt Florica-langan mukavuudesta neuloa, tehdessäni Kevät-huivia anopille tuossa huhtikuussa.)

No, siellä oli kivat Novitan kevät uutuudet (pidän erityisesti ruskeista langoista ja petrolin sinisestä)... Mutta siinä se sitten olikin... Ajellessani löysin kangas/lanka-kaupan. "Yes" ajattelin. Auto parkkiin ja juosten sisään... Kaupassa oli pelkkää Novitaa!! Ja hinnat paaaaaaljon kalliimmat kuin tavaratalossa. KidMohairia ostin muutaman kerän, kun sitä ei oikein mistään enää löydy.

Missä on kaikki lankakaupat??? Hesassako?? Please kommentteihin tietoa lankakaupoista akselilla: Hyvinkää - Tuusula - Järvenpää - Kerava - Nurmijärvi - Mäntsälä - Sipoo - Vihti... ja mitä näit nyt on tuossa uudellamaalla?? Porvoon Menita on tuttu, Hesasta ja Vantaalta löytyy...

SNY on ollut tässä mielessä...

4 Comments:

Blogger päivi said...

Ootko käynyt Järvenpäässä Neulansilmässä? Se on siinä Kauppakujalla. TT:n lankoja, eikä mitenkään normaalia kalliimpia. Jotkut mun mielestä jopa halvempia kuin täälläpäin.

5/8/06 10:32  
Blogger eusu said...

Päivi, joo oon siinä käynyt 2 kertaa. Ja löytänytkin ihan kivoja, sopuhintaisia lankoja... Mut se on jotenkin kovin ahdas tms...

5/8/06 17:57  
Blogger Lappis said...

Yyh, taidan tietää mihin kauppaan Hyvinkäällä osuit...

Kauppalankadulla Kulmakonditorian takana on Ompelukonekeskus, mun vakikauppani, siellä on ainakin TT:n lankoja, mielestäni runsas valikoima ja mukava palvelu.

Ja sitten huomasin just perjantaina että toisella puolen katua, AnnLiis Artessa on myös lankoja, näytti olevan seinällinen, en ehtinyt vielä tutustua sen tarkemmin.

6/8/06 21:40  
Blogger eusu said...

Kiitti Lappis!!!

7/8/06 17:22  

Lähetä kommentti

<< Home