lauantaina, elokuuta 05, 2006

Kirjoja

Myyn muutaman, ei neulomista koskevan kirjan! Ajattelin nyt tänne nämä laittaa, huuto.net:n sijasta - heh... Täällä uskon löytyvän näidenkin kirjojen kohderyhmän!


Kotipiha kauniiksi, RICHARD BIRD, GEORGE CARTER. (tilaajalahjana saatu Viherpiha-lehtitilauksesta!) Ei ole luettu, pehmeäkantinen, 112 sivua. Ideoita puutarhaan kuvineen ja rakennusohjeineen! Hinta 12e + pk!! (Ko. kirjasta enemmän esim TÄÄLLÄ)


Askartelijan Aarrearkku - kivaa ja kätevää kierräystä, LYNDSAY MILNE. Ei juurikaan ole edes selailtu. Minua ei miellytä jostain syystä kirjan piirrosohjeet, (valokuvat on kivoja)... Kovakantinen, 136 sivua. Hinta 15e + pk (Ko. kirjasta enemmän, esim TÄÄLLÄ)


Kehittyvä ja onnellinen lapsi, DOROTHY EINON. Muutamia kertoja luettu selaillen. Kirjassa lapsen psyykkisestä ja fyysisestä kehityksestä vauvasta kouluikään. Aika kiva kirja mielestäni vaula/taapero/leikki-ikäisen lapsen kehitystä seuraaville! Kovakantinen (kannessa joitakin "painaumia" oisko ollut joskus lapsella kirjoitus alustana, paperin alla), 240 sivua. Hinta 20e + pk. (Kuvallista kirjasta kertovaa esittelyä en löytänyt netistä, mutta kts. vaikka TÄÄLTÄ)

Kysele lisää, tarjoo eusun.blogi@hotmail.com !! "Varaa" kirja itsellesi kommenttilaatikossa, mikäli haluat, e-mailin luen ns. tarvittaessa:))

Kirjahylly täyttyy... eilen soorruin jälleen tilaan muutaman kirjan, itselleni ja SNY... Nyt siis yritän parhaani mukaan tehdä kirjahyllyyni tilaa:)

2 Comments:

Blogger Soile said...

Kiva että lähettämälleni Topp mohairille oli löytynyt käyttöä!

7/8/06 14:49  
Blogger Soile said...

Hyvä että saa sanottavansa sanottua kerralla..tarkoitus oli siis vielä kirjoittaa että:
Nuot Fabrisson kankaat näyttävät kuvassa namuilta! Katsoin ensin että ompas kivoja karkkipapereita, ennenkuin luin itse tekstin.

7/8/06 14:52  

Lähetä kommentti

<< Home