maanantaina, elokuuta 28, 2006

Maanantai

EDIT: Käy kirjoittamassa ystäväkirjaani!!

Kiva kun alkaa vapaat sillon, kun muut aloittaa jälleen työt:)) Rauhallinen tunne tässä lokoilla, mun muu perhe on koulussa ja työssä.

Kuva minun aamukahvipöydästäni:Kahvin kanssa siis tarjolla Kiriä! (pdf) :) Jatkoin siis nyt täydellä teholla Kirini tekoa, jonka aloitin tuossa ennen kuin tein ruskean BO:ni, kaverini huopahatun, ekan apupupuni jne... Nyt siis Kiri olkoon ykköstyöni ja saapukoon töyteen mittaansa mahdollisimman pian.

Fiilistelykuva langasta, joka on aivan mielettömän ihanaa Tallinnan löytöä, oliivin vihreää Pukasta, Alvitan Mohairia.


Lauantai-iltana Suomi-Ruotsi maaottelua katsellessa tein Apupupu II:lle etupuolen. Katsotaan, milloinka kroppa saa myös takapuolen.Viken kanssa tehtiin tuossa perjantaina mukavia vaihtiksia. Minä sain näitä KoolAideja ja Vikke muutamat ebayn bambupyöröt!!!

4 Comments:

Anonymous seijap said...

Ihanalta näyttää sinun aamukahvi pöytäsi. Yleensä minä palaan kouluun ja eskariin laittamisen jälkeen kahville kotiin kaikessa rauhassa. Tämä viikko alkoi kiireellä kun isäntä on työreissussa. Jotain jäi rauhallisesta aamuhetkestä puuttumaan, kun lähdin vielä kirpparipöytää laittamaan.

28/8/06 16:12  
Anonymous Susanna L.-A said...

Kaunista lankaa tuo mohair! Meidän huvitus on jo neljättä kesää pihassa, eka kerran tuli paljon omppuja, aiemmin tullut 1-3 omenaa... Kärsivällisyys kannattaa!

28/8/06 20:33  
Blogger vikke* said...

tuosta huivista tulee varmasti nätti, ihanaa tuo lanka!

ai sä oot aloittanu laihiksen, tsemppiä vaan...ei oo montaa kiloo.

mä kävin kirjottaa sun ystikseen :)

28/8/06 20:43  
Blogger eusu said...

SeijaP: Joo, "vapaa-aamut" parhaita (sanoo kolme-vuoro-työläinen)... Usein lähden aamulla jo ennen kuin muut ovat silmiään avanneet:))

Susanna: Jaksan kyllä kärsivällisesti odottaa, sen päätin, kun eilen ostin kaupasta pussillisen ulkomaalaisia omenoita! Ulkomaalaisia - tähän aikaan vuodesta...

Vikke: Joo, ois taas veto duunissa pystyssä. 2 kuukautta. Jatkan siitä, mihin maaliskuussa jäin:)) Kesän (1/2 vuotta) aikana vain 600g plussaa:))

28/8/06 21:41  

Lähetä kommentti

<< Home