tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Siivoilua

Hiukan on noita lankaröykkiöitä tarvinnut tässä siivoilla. Samalla oon muutaman keskeneräisen pikkutyön, joko tehnyt loppuun tai purkanut:)

Tämän pullopussin tein eilen hahtuvasta ja villalangasta, illalla konehuovutin. Tänäaamuna koristelin... Tekele pääsee sisuksineen matkaan uuteen kotiinsa ajallaan siis... (Kuvassa mannekiinina tyhjennetty punkkupullo)


Nämä tein toissapäivänä valmiiksi. Pikkusukat kavereiden vauvelille.


Messuilta hankitusta Bostonista alkoi muodostua tyynynpäälistä virkaten. Pidän tästä virkkuupinnasta!!Ja terveysvaikutteisesta langasta on tuloillaan sukat. Nyt vain en tiedä, pidänkö sukan pinnasta, pitääkö purkaa, vai annanko olla?? Langan neulomisominaisuus on... hmm... erikoinen. Liukas, toisaalta se on ihanaa, mulla 2,5mm:n puikoilla neuloessa muutenkin on aivan valtavan ärsyttävää, kun silmut pääsee putoamaan!!

10 Comments:

Anonymous seijap said...

Ihanan näköinen tuo pullonsuojus. Mulla on lankaröykkiöt ympäri taloa kun päätin siivota vaatehuoneen.Mikähän mielenhäiriö tuokin oikein oli. Ja kun se jäisikin niihin lankoihi, mutta kun silllä on rojua ihan hirveesti.
Välillä käyn sitten kurkkaamassa mitä muille bloggaajille kuuluu.
Tuo terveysvaikutteinen on mielestäni kauniin väristä.

5/9/06 12:28  
Blogger KirsiÄr said...

Minä tein tuosta smanvärisestä langasta sukan puoliväliin saakka ribbipintaisena, mutta en sitten tykännyt. Oli jotenkin levoton. Sinun mallineuleesi näyttää kyllä paremmalta.

5/9/06 12:37  
Blogger Altocumulus said...

Kokeilepa bambupuikkoja, auttaa kummasti liukkauteen. Nyt on siis hyvä hetki ebay-ostoksille! ;)

5/9/06 12:58  
Anonymous Minnie said...

Kiva huomata että on joku muukin joka ei tykkää neuloa liukkaasta Step-langasta! Mullakin silmukat putoo liian herkästi (varmaan lyhyt pyöröpuikko edesauttaa asiaa)ja muutenkin lanka ei vain tunnu ns. omalta... Totesin myös oman sukkani kohdalla että lanka ois ehkä enemmän edukseen sileässä neuleessa, sitä varten siellä lienee niitä yhden-kahden silmukan mittaisia väritiploja... Teen silti (sitkeesti ja sisulla) palmikkoneuleen tyyppistä noista huomioista huolimatta. Sulla on vain paljon kauniimpi sävy tuossa langassa ja mallineulekin on hienon näköistä!

5/9/06 14:25  
Blogger vikke* said...

mä kans aloitin omia nurkkia siivoomaan mutta homma keskeytyi liian monta kertaa joten jätin sen sikseen...

must tuo sukka näyttää ihan kivalle. mutta itse tykkäisin enemmän sileästä pinnasta. hassuja nuo punaiset laikut...en tiedä onks hyvä vai huono.

5/9/06 14:32  
Anonymous e said...

hassu juttu, mä oon jo ihan vakuuttunut siitä, että toi öljylanka on ihaninta lankaa mitä oon ikinä neulonut! neulominen käy kun itsestään :) kai meitä sitten vaan oon niin eri lähtöön :)

hyvältä sukka kuitenkin näyttää :)

5/9/06 16:38  
Blogger eusu said...

Kiitos kommenteista:)

SeijaP: Kyllä täälläkin sitä muuta rojua löytyy myös ihan roppakaupalla. Onneksi on tulossa synttärijuhlia, niin on PAKKO siistiä paikkoja!!

Altocumulus: Joo, aattelin itsekin niitä bampupuikkoja, mutta sukkapuikoista mulla löytyy vasta 3mm (pyöröjä onkin sitten joka kokoa).

KirsiÄr: Mallineuleeni on sillai ihan kiva, että siinä tuo värien vaihtuvuus ei häiritse neulospintaa, tai tsin päin... mutta kuitenkin.

Minnie ja e: Musta lanka on ihana neuloa sen langan liukuvuuden vuoksi, mutta huomasin juuri esim. kantapäätätehdessäni, että silmut putoilee ja niitä on ällö nostella. Että joo ja ei:)) Sileää pintaa on loistavan joutuisa tikutella.

Vikke: Mua ne punaiset laikut häiritsee:))

Kaikille tiedoksi: Purin sukkaa niin paljon, että tein peukalon paikan ja näistä tuleekin nyt tumput (Tein sukasta alun alkaen aika kaposet ja päätin keskenkaiken, että ovat varmasti tumppuina mukavat.. (hiiri se kissalle takkia ompeli...)

Sit vil HELI; jos luet tätä kommenttilaatikkoa: Kiva kun vastailit mun ystäväkirjaan!!! hauska ylläri.

6/9/06 10:07  
Anonymous Anonyymi said...

Moikkelis koikkelis! Nyt se paketti on vihdoin postissa! Toivotaan, että tulee viikonlopuksi perille.
terkuin, Siiri Salainen

7/9/06 20:38  
Blogger eusu said...

Ihanaa Siiri Salainen:) Hiukanko maltan odottaa... jännää

7/9/06 20:54  
Anonymous kati said...

Aivan ihana tuo pullopussi =) JA tosi kivat sivut sinulla

21/11/06 10:36  

Lähetä kommentti

<< Home