torstaina, syyskuuta 21, 2006

Yksi pipo ja miljuuna korua...

Edittiä 22.9. klo 8.30

Olen ollut kipeänä ja siitäkin syystä jaksaminen käsitöiden suhteen on ollut hieman rajallista. Viikonloppu meni kirjaimellisesti sängyssä!! Viime loppuviikosta tehtailin koruja erinäisiksi lahjoiksi... Ja muutaman korun tein vielä tämän viikon tiistaina.

Tämän Odessa -pipon tein maanantaina. Tästä tuli hieman liian suuri ja teinkin toisen heti perään. Se on liian pieni:)) Nyt on tulossa kolmas, mutta jostain kumman syystä (??) en ole yhtä motivoitunut tekemään sitä. Muutenkin monta työtä (mm. lahjatöitä) keskeneräisenä. Joku olisi kiva saada valmiiksi.

Vaalean punaisessa pipossa ohjeenmukaisesti luotu 110 silmua, ja muutoinkin kaikki tehty ohjeen mukaan. Lankana käytetty Novitan Seitsemän veljestä ja puikkoina 3,5mm pyöröt. (Silti tuli iso!)

Punaisemmassa pipossa taasen luotu vain 80 silmua, Lankana käytetty Novitan Isoveljeä ja puikkoina edelleen 3,5mm. Pipo sopisi pienen lapsen (py n. 48cm) päähän.

Tässä hieman koruja, mutta mikäli haluat tutustua niihin paremmin on kaikista koruista kuvat Kuvagalleriani korukansiossa.
Koruja tykkään pääasiassa tehdä siten, että Fimo-massaa ja Cernitmassaa käyttämällä ja sekoittelemlla teen erilaisia helmiä, joita yhdistelen erilaisten muiden helmien kanssa työssäni. Teen toki koruja myös pelkästään valmiista helmistä (sain juuri tilaukseni Villihelmestä...). Olen korujen teossa vielä täysin noviisi, enkä osaa vielä nimetä mitään lempijuttuja tms... Kokeiluja, kokeiluja...

Olisin kuitenkin innokas kuulemaan rehellisiä mielipiteitänne myös tekemistäni koruista. Ja todellakin nyt tarkoitan mielipiteitä!! Tiedän että pidämme erilaisista asioista ja siksi olen valmis kestämään myös kaikenlaiset palautteet ja mielipiteet. Thanks jo etukäteen!

5 Comments:

Anonymous Tinutski said...

Hienoja koruja!
Itse en ole mikään pelkkien massahelmistä tehtyjen korujen ystävä, mutta olit mielestäni onnistunut hienosti yhdistämään muita helmiä massahelmiin. Eivät oleet yhtään kömpelön näköisiä niinkuin mielestäni massakorut yleensä, vaan siroja :) Omat suosikkini olivat miehille tehdyt ruskean ja mustan sävyiset korut, joita voisin itsekin käyttää :) sekä avaimenperät, etenkin käärme. Olitko painanut jollain kuviot massaan?

22/9/06 12:59  
Blogger eusu said...

Kiitti Tinutski!! Olenkin pyrkinyt massa-helmi koruilla just sellaseen "köykäseen" lopputulokseen. Eli että ne tosiaan ovat "vain" helmiä...

Kuviot olen painanut leimasimilla.

22/9/06 14:19  
Blogger vikke* said...

tosi kivoja koruja oot tehny!!
mää tykkään kans hieman keveemmistä. kaula ja käsikorut on mukavia. korvakoruja en niinkää osaa pitää, siis tuollain tehtyjä...vois olla aika pahannäköinen oikeassa korvassani jos kaikkiin 11 reikään vetäs :) mut siis etummaisissakaan en osaa enää pitää kun renkaita *vink vink*

tuo broidille tekemäsi koru on kiva ja hänen näköinen.
tykkään myös noista joihin on käytetty leimasinta :))

veljemme lasten korut näin tänään livenä ja oli tosi nättejä!!

tuo pipo on kiva malliltaan. en yhtään ihmettele vaikkei kolmatta pipaa tehdessä enää motivaatiota ole :D

23/9/06 20:10  
Anonymous Anonyymi said...

Moikka:)

Musta nuo sun tekemät korut on ihania ja
hienointa et ne on itsetekemiä ja jokaisesta siis löytyy sun kädenjälki sun tarvii itse oppia arvostamaan noita kädentaitojasi;).

P.s laitoinki viestin sun siskolle kans kun tykkäsin noista koruista kysyppä häneltä:D.

-Puukks kurkkimassa jälleen-

24/9/06 22:23  
Blogger eusu said...

Kiitti Vikke(lä)!

Puukkis; joo sain viestisi ja vastailinkin jo Vikelle. Pyysin sitä vastaileen sulle:)) Kiitti kehuista.

26/9/06 10:41  

Lähetä kommentti

<< Home