torstaina, lokakuuta 19, 2006

Päivitys isolla P:llä

Enpä ole päivittänyt, kun ei juuri ole ollut päivitettävää. Osaa tekemisistäni en voi vieläkään esitellä...

Tässä kuitenkin jotain pientä:


Tumput. Noro Kureyonista väri 156, 50g (1 kerä). Mä tykkään tosi paljon yksinkertaisuudesta. Siksi nää tumputkin on tehty tosi yksinkertaisella mallilla, ei resoria, ei kummallisia kavennuksia. Ainoastaan 1 rivi "kavennuskierrosta" tyyliin 1 o, 2 o yhteen. Sen jälkeen pari riviä ja lanka silmukoiden läpi.

Sit tämmönen hattulainen...


Valley Yarns, Alpakka Villa, 100g (1 kerä). Helmineuletta, baretin mallilla. Tää menee vaan valitettavasti todennäköisimmin purkuun. On liian iso.

No mutta, ylpeäkin itsestäni olen:


Järvenpään Neulansilmässä on loppuunmyynti... Kaikki langat jne on alennettu. Mutta minäpä "Langaton lokakuulainen" ostin vain puikkoja... (-40%)...

Langaton lokakuu; mitä siitä olen oppinut... Ainakin sen, että minulla kaupassa lankojen hiplaaminen ja ajoittainen hankinta saa aikaan inspiraatioita ja valtavaa intoa tehdä yhtä sun toista. Nyt olen aika hitaalla temmolla käynyt jonkun aikaa - siis lokakuun - Tässähän olisi tarkoitus saada vanhoja lankoja kulutettua, eikä lyödä hanskoja naulaan...

Edelleen peräänkuulutan rehellisiä mielipiteitänne koruista (niinkuin tuossa joku postaus sitten). Koruja ym. kuvia näkee kuvagalleriassa (linkki oik. sivulla). Tai voittehan vaikka kirjoittaa ystäväkirjaani jos mielitte (samassa paikassa linkki).

Ja tämän päiväisen postaukseni yhteydessä alkaa 30 000 arpajaiseni:)) eli vain niille, jotka ovat tänne saakka lukeneet. Arpajaisiin osallistuvat kaikki jotka tähän laittavat mielipiteensä sekä mielestään kivasta, (että vähemmän kivasta) käsintyöstetystä työstäni. Eli laittakaahan niitä mielipiteitä. Mukana tarvii olla joku email-osoite tai WWW-osoite tai jos tunnen henk.koht, niin riittää, että tunnen... saan yhteyden muita kautta:))

74 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

"...sekä kivasta että vähemmän..." Kiva on helppoa, koska tykkään suurin piirtein kaikesta! Kesällä tehdyt hahtuvakännykkäpussit olivat tosi ihania, samoin syyskuun pipot! Nuo noro-lapasetkin houkuttelevat minua ostamaan noroa....
Vähemmän kiva on paljon vaikeampi nimetä....tämä on tietysti mielipideasia, mutta liila voisi riittää mulle syyksi tuolle vähemmän kivalle? Muuta en keksi! Vaikeata!!!

20/10/06 08:37  
Anonymous Anonyymi said...

Tutkin todella huolellisesti kaikki sun aikaisemmat postaukset ja täytyy sanoa, että nuo sun työt viehättää mun silmää. Noro-lapaset jäivät kuitenkin erityisesti mieleen. Syy on se, että itsekin hankin tuota lankaa ja olen tässä miettinyt, että mitä siitä tekisin. Jos ihan pakko on mainita jokin työ, joka ei niin kauheasti innosta, niin ne ovat ne "Karkulainen" -sukat...

20/10/06 10:20  
Blogger eusu said...

Villasukka ja Tainuli: Kiitti jo alkuun:))) Kun ei halua kerjätä kommentteja, mutta haluaa oikeesti palautetta... ja kun seuraava tasakymppä häämöttää, niin on hyvä järjestää arpajaiset, joillakin tietyillä ehdoilla:))

20/10/06 11:08  
Blogger verano said...

Helppo oli galleriaa selatessa löytää paljonkin kivoja töitä, erityisesti mieleen jäi erilaiset huovutetut jutut. Kivoja pipoja/hattuja, töppösiä ja laukkuja. Vähemmän ehkä silmääni miellytti pipo, joka oli tehty Tango Fanista.. En ole varsinainen karvalankafani ;)

20/10/06 11:08  
Anonymous Anonyymi said...

Aivan ehdoton oli mielestäni miehelle valmistunut huopahattu (postattu 30.1.2006)Se on jotain sellaista, mitä itsekin haluaisin joskus kokeilla.

20/10/06 11:21  
Anonymous Anonyymi said...

Tykkäsin kovasti tosta raitaisesta piposta, missä meni isoilla silmukoilla pystyraidat. Pitäisi yrittää parantua tässä kommentoinnissa, mutta aina on mukamas niin kiire, että ei edes lyhkästä kommenttia ehdi kirjottaa...

Tsempit vielä lokakuun lankavarastojen tyhjennykseen!! Ü

20/10/06 11:57  
Anonymous Anonyymi said...

Siis sulla on niin paljon ihania juttuja että vaikea on valita yhtä tiettyä, mutta erityisesti tykkään huovutetuista laukuistasi ja pullopussista. Myös nuo muovailujutut on kivoja. Jos on pakko valita vähemmän kiinnostava työ, se on varmaan pipo tango fanista, kun itse inhoan sitä lankaa, kun siitä on niin vaikea tehdä.

20/10/06 12:01  
Anonymous Anonyymi said...

Tuo lapsen isovelipipo ohjeineen on houkutellut jo Novitaklubissa ja hieno on edelleen!

20/10/06 12:02  
Anonymous Anonyymi said...

Voi, sulla on kyllä paljon kivoja töitä! Eniten tykkään siitä että ovat kovin käytännöllisiä kaikki ja silti olet saanut arkipäiväisiinkin asioihin omaa jujua mukaan. Kuten pipot 13.9. postauksessa ja noin muutenkin.

20/10/06 12:10  
Anonymous Anonyymi said...

Äsh, toi edellinen oli mun!

20/10/06 12:10  
Anonymous Anonyymi said...

Elokuun 21. tuo huovutettu pipo on ihana. Nuo kissankorvat siinä on niin kivat.

20/10/06 12:17  
Anonymous Anonyymi said...

Olet ollut suosikkilistallani aina oman blogini perustamisesta lähtien, eli reilut puoli vuotta. Monia kauniita töitä olen täällä nähnyt, mutta nyt eniten hetkauttivat juuri nuo noro-lapaset sen vuoksi, että näin samantapaiset vastikään käsityömessuilla, ja ostin juuri tuota samaa Noron sävyä 156, ajattelin silloin että teen siitä sellaiset lapaset jotka messuilla näin. Eli juuri tuollaiset ihanat jotka olet tehnyt. Tykkäsin myös Flamingo-sukista, ne ovat ihanan väriset. Tahtoisin itsekin sitä lankaa...

20/10/06 12:31  
Blogger Unknown said...

Oot tehnyt niin paljon kivoja neuletöitä, että vastaan neuleiden ulkopuolelta :-) Pidän todella paljon olkkarin sisustuskuvista. Itsetehtyä taisivat olla ainakin taulu ja tyynynpäälliset ja hienolta näyttävät!

20/10/06 12:34  
Anonymous Anonyymi said...

Hmm..tykkään töistäsi..nuo hanskat norosta on mielestäni todella kivat yksinkertaiset ja lanka pääsee oikeuksiinsa..pidän yksinkertaisista jutuista itsekkin

20/10/06 12:35  
Blogger Sini said...

Miehen huovutettu hattu taitaa olla mun favoriitti. Tosi nättejä BO-huivejakin näyttää sulta valmistuvan :)

20/10/06 12:51  
Anonymous Anonyymi said...

Minä pidän tuosta syyskuussa esittelemästäsi raitapiposta, siitä jossa on käytetty isoaveikkaa :)

20/10/06 12:51  
Anonymous Anonyymi said...

Onpas täällä ollut viime aikoina hiljaista :).
On niin vaikea mainita vain jotkin monista kivoista töistä, ja jos jätän palarailun toiseen kertaan, sille ei ikuna jää aikaa. Ehkä eniten on mieleen jääneet ne tyttöjen ponchot ja sit ruskea BO ja viimeisimmät tumput on aivan ihanat myös.
En moiti, kun ei oo mitään huomautettavaa :)!

20/10/06 12:52  
Anonymous Anonyymi said...

Paljon olet tehnyt ihania töitä, esim. nuo yllä olevat lapaset ovat todella kauniit. Suosikikseni rankkaan NMH100gL-nallesi, tosi söpö turriainen. -Tuula (katti.karvajalka@hotmail.com)

20/10/06 13:33  
Blogger Tii-Miir said...

Tykkään hyvin paljon harmaista huovutetuista (vantaat ja myssyt). Ne näyttää niin lämpimiltä. Itse en ole koruihminen joten ne ei erityisesti kiinnosta.

20/10/06 13:39  
Anonymous Anonyymi said...

äsken oli 140, nyt vain 139, hyvästi niperrys

20/10/06 13:51  
Anonymous Anonyymi said...

Mieleen on jäänyt ne lasten ponchot, tosi kivoja! Löysin monen monta muutakin kivaa työtä kun kuvagalleriaa selailin. Entäs ne vähemmän kivat... inhoan keltaista, eli sanon ne keltaiset kännykkäpussit.

Korumielipiteitä ei ole, koska en osaa käyttää koruja ollenkaan. Vihkisormus on ainoa jota käytän.

20/10/06 14:33  
Anonymous Anonyymi said...

Mä nyt oon tosi tylsä, koska en osaa sanoa yhtä hyvää juttua, mä tykkään ihan kauheesti sun tekemistä laukuista! Mä oon haaveillu sellasesta huovutetusta laukusta ja oon ihaillu sun noita tekeleitä! En vaan koskaan saa aikaseks tehdä sellasta :) Tykkään myös noista sun huovutetuista myssyistä!

Korut on myös hienoja mun mielestä, ihania värejä! Yksinkertainen on mun mielestä kaunista! Jatka samaan malliin, tykkään lukea blogiasi :)

20/10/06 15:57  
Anonymous Anonyymi said...

No vihdoinkin olet tullut takaisin. =) Hauskat eriväriset tumput!!!

3:n äiti

20/10/06 16:10  
Anonymous Anonyymi said...

Ai nii, kysyit mielipidettä töistäsi... tykkään HIRRRRRRRVEESTI neuletöistäsi, erityisesti huovutustöistä. Korutkin ovat oikeesti kivoja, usein sitä vaan kiinnittää huomiota enempi töihin, tai tekniikkaan, jota itsekin tekee. Mä en siis paljon tee koruja, joskus jotain askartelen lasten kanssa. En tiedä, olenko arvonnassa mukana vai en, mutta tässä ainakin mielipiteeni. =)

20/10/06 16:18  
Anonymous Anonyymi said...

Äskeinen oli siis 3:n äiti

20/10/06 16:18  
Anonymous Anonyymi said...

Huovutetut laukkusi ja hattusi ovat upeita.
Löysin äskettäin kätköistäni vanhan lempivillapaitani (Mieheni avuliaasti kerran pesaisi sen, koko M = koko nyt n. 120 cm) ja näiden sun huovutuslaukkujesi innoittamana taidan viskata sen vielä kerran koneeseen... Haaveissa on paidasta huovutettu käsiveska.
Mitä lämpötilaa ja ohjelmaa olet huovutuspesuissa käyttänyt?

20/10/06 16:41  
Anonymous Anonyymi said...

Upeat lapaset ja mitkä värit!

20/10/06 16:58  
Blogger vikke* said...

Mä kävin kans ostaa Addin puikkoja eilen enkä edes vilassutkaan lankoja (vaikka olisi tehnyt mieli!!!).

Laita tuohon baskeriisi pätkä framilonia (tai muuta huomaamatonta kuminauhaa) taakse keskelle, niin pienenee eikä sinne niskaan kukaan näe, jää piiloon :D Mä olen näin tehnyt yhdelle hatulleni. Pysyy hyvin päässä. Olen huono purkamaan...mielummin keplottelen tai heitän suoraan roskiin :/ kuten tässä taannoin lensi useampikin tekele...

Ihanat nuo Noro tumput ;)

Osallistun myös 30 000 arvontaan kehumalla Kiri huiviasi maasta taivaaseen (kumartelen samalla jalkojesi juurella). Itse kun ei kielipäätä ole enkä osaa tehdä moisia niin ihastelen vaan!!

Mun mielestä sulla on upeita koruja (olen nähnyt ne ihan luonnossakin) ja olet ihailtavan nopea tekemään käsitöitä...no, tosin lapsesi ovatkin jo isompia ja siten antavat sinulle myös "omaa aikaa" :))

See you sys!

20/10/06 17:21  
Blogger eusu said...

Kiitti kaikille mielipiteiden kirjoittajille:)) Arvontaan osallistuminen on voimassa aina siihen laskurin tasalukemaan saakka.

Kiva on huomata myös se, että kun on hetken päivittämättä, niin jotkut jo heti kaipailee:)) Ja hiljaiselo huomataan... (3:n äiti, Helmis)Tulee itsellekin sellainen into, että tekis enemmän, että vois taas täällä jakaa kokemukset.

Anonyymi, jolla ei ole nimimerkkiäkään: Mulla näyttää edelleen 140:( Klikkaa siitä Pientä niperrystä blogin vierestä se "raksi" pois Blogilistalla, niin saat minut pois tilauksistasi:)) Se on ihan helppo homma.

Blogilistassa on just se hyvä puoli, että voi seurata niitä blogeja, mitkä miellyttää ja aina päivitellä sitten suosikit sen mukaan, mitkä milläkin hetkellä tuntuu mukavilta ja mitkä vähemmän...

Jep, pitäisipä kai itsekin käydä pitkästä aikaa blogilistan suosikit läpi ja katsoa, onko sinne jäänyt roikkumaan sellaisia blogeja, joita en sitten kuitenkaan ole ennättänyt seurailla. Ja taas vastaavasti selata uutuudet ym läpi, jos vaikka löytyisi joku uusi suosikkeihin lisättäväksi!!!

3:n äiti, Silmukatti, Sari, ja Tainuli; olette kommentoineet ilman sitä yhteistietoo (email-osoite tai www-osoite): Olette toki mukana arvonnassa, mutta olisi vaan niin paljon helpompaa, kun voittajaan saisi heti yhteyden arvonnan suoritettuani, ettei tarvii "huhuilla"!

20/10/06 18:01  
Blogger eusu said...

Ai niin ja Silmukatti kyseli huovutus lämpötiloja. Mulla lähes pääsääntöisesti normaali 40 asteen lyhyt pesu. Toisaalta, jotkut villat näyttävät tarvitsevan sen 60 astetta. Mutta tuolla mä aina aloittelen kaikki konehuovutukset!

20/10/06 18:03  
Anonymous Anonyymi said...

29046 näyttää laskuri nyt.
Sulla on niin paljon kivoja töitä. Tykkään esim siitä isoveli piposta, jonka ohje löytyy Novitan sivuilta.

Mitenkähän Hämeenlinnan Neulansilmä? Lopettaakohan vain toinen?

20/10/06 18:39  
Blogger eusu said...

SeijaP: Ymmärsin, että J.pään Neulansilmässä kyse on vuokrasopimuksen loppumisesta. Tod. näk pieni tauko ja toiminta jatkuu uuden vuokrasopimuksen turvin. Tästä siis en oo varma, mutta oletan. En oo J.pääläinen, mutta siellä päin usein käyn, joten tuo ei sillai kuulu mun vakkarikauppoihini...

20/10/06 19:41  
Blogger Tuulia said...

Mie kävin kanssa arkistojen uumenissa tutkimassa, ja ehdoton suosikkini on se hahtuvalaukku, oiskohan se ollut pikkulaukku jämähahtuvista nimeltään? Se sävähdytti, siitä tuli mieleen joku syksyn kirpeä aamu.. :) Jos nyt ihan pakko on joku sanoa, mikä ei niin kovasti säväyttänyt niin ehkä se Hippy-huivi. Syy on että en tykkää langasta. Mutta oikeesti mulla ei ole oikeen varaa käydä kelleen sanoon mitään toisen töistä, emmää kummiskaan itte osais noin hienoja tehdä! Ja vaikea oli valita sitä ykköstä sun töistä, ne oli kaikki kivannäköisiä. Varsinkin ne avaimenperät oli hauskoja :)

... nii vieläkö mää ehdin mukaan arvontaan? en jostain syystä näe laskuria. :I

20/10/06 20:17  
Anonymous Anonyymi said...

Odessat näyttävät upeilta! :o) Sellainen olisi suunnitelmissa tehdä itsellekin.

20/10/06 21:41  
Blogger kuka lie said...

Kylläpä kyselet vaikeita
-ei tule luettua toisten blogeja arvostelevassa mielessä
-sulla on niin paljon hienoja töitä, että miten ihmeessä niistä voi valita parhaan????

Ihailen kovasti sukan teon taitoasi. Itse olen kovasti yrittänyt ja yrittänyt, muttei vain millään meinaa onnistua.

Noi korut on kivoja! Paljon kivempia kuin esim. muovi/puuhelmiset (joilta kuitenkin hieman näyttävät). Tuollainen käden jälki tekee sen, että niissä on "se jokin".

21/10/06 00:44  
Anonymous Anonyymi said...

Oon jo jonkin aikaa seurannut sun blogia ja nyt selasin pikaisesti taaksepäin ja katselin mistä ihan _erityisesti_ pidän. Jotenki silmään pisti viininpunainen hahtuva-laukku viime toukokuulta, se on tosi kivan näköinen. Mitään sellaista, mistä en pidä, ei sattunut silmään :) Sitä paitsi ihailen kaikkia käsitöitä, vaikkei ne sopisikaan itselle.

21/10/06 13:24  
Anonymous Anonyymi said...

Ja edelliseen yhteystiedoksi sarapee(at)suomi24.fi

21/10/06 13:25  
Anonymous Anonyymi said...

Sori, luulin että meiliosoite "tarttuu" tosta www-kentästä mukaan... eli silmukatti@luukku.com

Ja kiitos vielä huovutuslämpötilavinkistä!

21/10/06 15:28  
Anonymous Anonyymi said...

Jee, arpajaiset, kivaa :-)

Minusta kaikki sinun työsi ovat tosi hienoja ja kekseliäitä. Erityisesti mieleeni on jäänyt se tytön saparopipo - se oli mainio :-)

Olen tosi huono arvostelemaan kenenkään toisen käsitöitä, minusta jokainen saa tehdä juuri sellaisia töitä, joista itse tykkää. Se, MITÄ tekee on aina makuasia.

Minä arvostan käsitöissä erityisesti työn laatua, eli sitä MITEN työ on tehty :-)

21/10/06 17:12  
Blogger Altocumulus said...

Lukematta muiden viestejä kirjoitan, että tykkäsin kovasti siitä yhdestä sun tekemästä hatusta miehellesi, jota muut tuttusi/miehen tutut oli moittineet.
Vähemmän kivaa en osaa sanoa, ihan mahdotonta sellainen, kun sun työt on niin kivoja. :) Enkä jaksa koko blogiarkistoa käydä läpi...

21/10/06 18:22  
Blogger muoriska said...

Vaikean pistit.. en osaa muuta sanoa kuin että sinulla on tuo huovutettujen neuletuotteiden teko hyppysissä.. Sitä minä olen usein ihaillut.

22/10/06 12:02  
Blogger Tarja said...

On niin paljon mistä valita! Suosikeikseni kuitenkin nousee Kiri ja nuo upean väriset uudet Noro-tumput.
Henk.koht. en pidä niin paljon karvalangoista, Tango-hattu on toki hieno, mutta ei niin minun mieleeni.

Toivottavasti ei reaktiosi johdu alpakasta. Tai sitten tarvii alkaa neuloon hengityssuojain kasvoilla, silloinhan ne langat eniten pölisee. Peukut pystyyn, ettei oireita tule valmiiden neulomusten kanssa. :)

22/10/06 12:48  
Blogger Lappis said...

Oi noi sun uusimmat lapaset on tosi kivat, ja ihanan simppelillä idealla saa nättiä!
Tuolla aiemmin ne steppisukat vähän oudoksutti, aika erikoiset pilkut siinä langassa.

22/10/06 12:51  
Blogger Vilma said...

Se huovutettu vaaleanpunaisella sydämellä koristeltu pullopussi on aivan ihana! Step-sukat on munkin mielestä vähän hassut, mut se kyllä johtuu siitä langasta eikä niinkään sukista tai sun kädenjäljestä. ;)

22/10/06 15:03  
Anonymous Anonyymi said...

Mä tykkään 13.9. postauksen piposta, semmoisen minäkin tahtoisin.
Niitä vähemmän mieluisia malleja ei ole oikein silmiini osunut, värimieltymykset ovat jokaisella omat ;D

22/10/06 17:25  
Anonymous Anonyymi said...

Tykkään blogistasi ja kauniista töistäsi. Minusta on mukava seurata sivujasi ja oppia uutta erilaisista asioista, kuten huovuttaminen ja korujen teko. Olenkin jo kaipaillut päivitystäsi :)

Eritoten olen ihastunut huovutettuihin töihisi; hatut, laukut ja kännykkäpussukat ovat ihastuttavia!!! Korusi ovat kauniita! Nalleesi tykästyin kovasti :)

23/10/06 00:59  
Anonymous Anonyymi said...

Omaa silmääni viehättävät erityisesti tekemäsi korut, esim mintunvihreä käsikoru (sinulle tehty), tai punaiset korvakorut + kaulakoru (kälylle) pistivät erityisesti silmään. :) Olis kiva, kun osaisi itsekin.

23/10/06 07:33  
Anonymous Anonyymi said...

Minä tykkäsin eniten Kiristä, olen ihaillut sitä monenkin tekijän blogissa. Itsekin huiveja neulonut, mutt Kiri edelleen haaveissa.

23/10/06 11:28  
Blogger Lape said...

Täytyy sanoa että niitä kivoja löytyi useampia ihan skoolaamalla alaspäin ;) Nuo lapaset saivat minut harkitsemaan tosissani Noron ostoa... ja tuolla Novitalle lähettämälläsi pipon ohjeella olen jo suunnitellut tekeväni muutamat pehmeät paketit mahdollisesti joululahjoiksi ;)

23/10/06 11:40  
Anonymous Anonyymi said...

"Karkulainen" oli tosi kivan näkönen, ihan virkistävän erilaine villis =)
Mut totuushan on siis että ei näistä voi vaan mitään yhtä valita, kaikki laukut ja hatut ja huovutukset on ihania, fiiniä että teet kaikkea ihanan kaunista ja käytännöllistäkin. Värjäyksetkin on hienoja. Kilpailutehtävä jää nyt vähän puolitiehen, koska ei täältä suorastaan mitään vähemmän kivaa löydy. Mutta blogin nimihän on (kaikessa ihanuudessaan sekin) vähän harhaanjohtava, eihän täältä oikeesti mitään pientä niperrystä löydy =)

mai_l(at)surfeu.fi

23/10/06 13:55  
Anonymous Anonyymi said...

Heissan´! Kivoja töitä sulla on tosi paljin, varsinkin ne viimeisimmät huovutetut kännykkäpussit, isoäidinneliölaukku ja nou uusimmat lapaset. Vähiten pidän sinisestä hippy-huivista. Sininen ei ole mun väri ja hapsuhuivit ei nekään ole lemppareitani. Ja Kirisi on myös huisin ihana!!!

23/10/06 15:39  
Anonymous Anonyymi said...

mui.

Minä tykkäsin hirmuisesti, tuosta hatusta, jonka mainitsit tämän syksyn ensimmäiseksi huovutustyökseni.Myös se Teddy-langasta tekemäsi vaihtonalle ole aivan ihana(:

23/10/06 17:29  
Anonymous Anonyymi said...

Mä olen ihaillut noita hattuja, eli tuo helmineulebaskeri näyttää kivalta ja samoin Odessapipot. Joskus vaan sattuu noita, että koko onkin ihan eri kuin mitä itse ajatteli..
Kaiken kaikkiaan hienoja töitä, mutta noi hatut on pistäneet silmään!

23/10/06 17:47  
Anonymous Anonyymi said...

Sinulta löytyy niin paljon hienoja töitä - olet uskomattoman aikaansaava! - että vaikea sanoa, mikä on hienoin... Korugalleriasta silmään pistivät erityisesti kummitytölle tehdyt kaulakoru ja korvakorut. Pullopussi on todella hauska idea, ja pullopussi on tosi tyylikäs. Erityisesti koristeena oleva sydän on kiva :) Myös huovutetuista kännykkäpusseista tykkäsin.

23/10/06 17:59  
Anonymous Anonyymi said...

Mä tykkään varsinkin noista huovutetuista laukuista, se vaihtolaukku oli tosi namu! Sulla on paljon kivoja ideoita :-D, se vaihtonalle on suloinen!

23/10/06 20:49  
Anonymous Anonyymi said...

Kaikist enemmän mieleen jäi tuo pullopussi vaiks kaikki muutkin onm kivoja. Mietin juuri itte pullopussien tekoa joululahjoiks.

23/10/06 20:55  
Blogger iso gnu said...

Olipa hankala. Luulen että Kiri on ihanin. niin upean ilmava, kaunis. olen vain ihaillut, itse en ole vielä tehnyt.

23/10/06 21:43  
Anonymous Anonyymi said...

Hankala, hankala homma valita noista parasta! Silmille hyppäsi kuitenkin kaunis Kiri, itsekin tätä havittelen saavani puikoille Icaruksen jälkeen. Myöskin huovutettu kassi on lääh, totaalisesti minun värini. Kiva blogi sinulla, olen useinkin vieraillut jättämättä puumerkkiä :)

23/10/06 21:50  
Anonymous Anonyymi said...

Hei!
Olen tykkännyt noista huovutetuista kissankorvapipoista joita viime pakkasten aikaan olet tehnyt. Myös 10000 arpajaisten julkaisun yhteydessä ollut "Jaywalker huivi" vetosi minun makuuni ja itse suunnittelen samanlaista. Taitaa kuitenkin jäädä suunnittelun asteelle kuin monta muutakin työtä. Taidan käyttää aikaa enemmän neuleblogien lukemiseen kuin neulomiseen =) . Tyttöjesi serkkupojille neulomasi pipot miellyttivät myöskin minun silmääni. Toivottavasti saa Ainot ja pikaisesti. Valitettavasti itselläni ei taida olla pääsy ohjetta lukemaan, kun en kuulu Novitan neulekerhoon.

23/10/06 22:13  
Blogger Carita said...

Katselin galleriasi läpi ja eniten tykkäsin Branching Out'eista, varsinkin se ruskea on ihana !
Vähiten pidän koruista, massakorut eivät vaan ole minun juttuni.

24/10/06 08:47  
Anonymous Anonyymi said...

Hei vaan, selailin muistin virkistämiseksi noita sun töitä. Siellä on tosi paljon kivoja ja taidokkaita juttuja. Mut jos suosikkeja pitäis valita niiin ehdottomasti koolatusta langasta tehdyt jaywalkerit, tosi pirteen näköset. Ja musta neuleessa on tärkeetä se että se tulee käyttöön ja sukilla on aina käyttöä. Noita kännykkäpusseja ja muita pussukoita ei välttämättä tule käytettyä vaikka ne kauniita liekin. Pitsihuiveista, etenkin kolmiomallisista suurista, joskus kans vissiin juteltiin että niitä ei aivan kaikissa tilaisuuksissa voi käyttää, mutta kauniita ne ovat ja voi olla ylpee käsiensä aikaansaannoksista.

Lokakuu alkaa sullakin siten kohta olla lusittu ja pääset langanostoon ;)

24/10/06 17:16  
Anonymous Anonyymi said...

Hei! Eniten pidin tyttöjen virkatuista pontsoista ja juhannushatuista sekä Kiristä, jonka meinaan itsekin tehdä :)

Ensi viikolla päästään jo lankaostoksille :D

24/10/06 19:29  
Anonymous Anonyymi said...

hienoja töitä on paljon mutta minua eniten mielyttivät jämähahtuvalanka kassit ja kahden pojan (ja yhden tytön) äitinä noi kummipoikasi korut.

juhannushattu ei iskenyt...

paiviimiukujippiipistefi

25/10/06 17:11  
Anonymous Anonyymi said...

Minusta nuo serkkupoikien pipot on kivat, (ainoastaan värit ei olleet ihan mun mieleen, mutta muuten tykkään kovasti ideasta).

25/10/06 17:13  
Anonymous Anonyymi said...

Sinulla on tosi paljon kauniita töitä,, vaikea on valita niistä parasta,, ehkä valitsen Kirin,, Se on ihanan värinen ja mukavan utuinen,, olen itsekin tehnyt niitä muutamia ja pidän mallista.

25/10/06 17:50  
Anonymous Anonyymi said...

Sinulla on paljon sellaisia töitä, joita itsekin tekisin/olen tehnyt. Paitsi, että en ole läheskään yhtä tuottelias kuin sinä.
Jos yksi suosikki pitää sanoa, niin se on Kiri. Ihanan ilmava.

25/10/06 20:18  
Anonymous Anonyymi said...

Minä pidän eniten tuosta tekemästäsi Kiristä!IHANA!

25/10/06 21:15  
Anonymous Anonyymi said...

Heippa!
Koitetaas sinunkin arvontaasi =)
Ihastuin täysin ompelemiisin tilkkupeittoihin, sitä ei niin kivaa on vaikea sanoa kun makuja on monia, mutta en ehkä mene ostamaan tuota terveyslankaa, sukkasi näyttivät hyviltä mutta värit olivat minun makuuni turhan hempeät.

26/10/06 08:41  
Anonymous Anonyymi said...

Minäkin haluaisin osallistua! Eniten tykkään sun huovutusjutuista (erityissuosikkina sellainen oranssi laukku maaliskuussa sekä työkaverin pipo). Olen alkanut ihastella kaikkien huovutusprojekteja siinä määrin, että pitäisi varmaan joskus itsekin yrittää (niin, minä siis en ole koskaan huovuttanut mitään - paitsi kaupasta ostetun villatakin vahingossa ;) ...)

26/10/06 09:49  
Blogger Lea said...

Kiri on ihana, karvahattua en olisi itse käyttänyt (enkä varmaan tehnytkään).

26/10/06 14:11  
Anonymous Anonyymi said...

Pidän kovasti oman mallin lapsen huovutetusta hatusta, monet huivit on kanssa tosi hienoja. Enpä osaa sanoa mikä olisi "ei niin kiva".
kerttu@hotmail.com

26/10/06 15:01  
Blogger Riksu said...

Kiri on minusta kivoin vaikka muutkin ovat olleet kivoja

26/10/06 18:18  
Blogger Raisa said...

No, kivoja juttuja oli helppo löytää! Erityisesti blogiselauksesta esiin nousi tuo 13.9. pipo, tosi kivan näköinen! Ja sitten se vaaleanpunainen ihana pörröhuivi, 1.7. postauksesta.

Vähemmän kivoja sitten... ööh, entä jos tykkää melkein kaikista täällä esitellyistä töistä? No ainakin ikävää oli se mitä kävi niille koolaidatuille sukille, kun niistä lähti värit!

26/10/06 18:20  
Anonymous Anonyymi said...

[url=http://www.lvpascher2013.com]Louis Vuitton Pas Cher[/url] the quotidien l'ordre de Monan absolute fuesen publié dns édition dtée du 29 novembre une correspondnce Serge Thion, Prétendu "Chercheur, Révoqué the 1er novembre 2000 du CNRS durante raichild l'ordre de la activisme négationniste sur Toi. Curieusement, the mag du soir n pas retranché l'ordre de cette singulière "Mise au internet.Louisvuitton.net time" d du internet "employees" de Serge Thion et, Dès lors, Le lecteur internaute du Monsignifiant a toutes l'ensemble des possibilities toddler finir a radio station parcours sur Islam, L des and consequently gros Louis Vuitton store serveurs négationnistes qui soient, Hébergeur l'ordre de "l. a,chicago Vieille Taupe, nufactureds faux Protocoles s Sages Sion, signifiants délires Garaudy, Faurisson, along with. Cela donne, durante quelque sorte, `A Serge Thion Louis Vuitton Sacs are generally possibilité m à l - et jusqu are generally nausée - sa "Mise au aim, Pas très futé environnant les lv credit card are generally purpose du Mon


[url=http://www.saclvfrs.com]saclvfrs.com[/url] los angeles muqueuse qui recouvre l'ensemble des lèvres se 'vrrle rrtre ok et donc très drained. A la moindre déshydratation (Quand il fait froid, Lorscual the chauffage se 'vrrle rrtre the most ou encore fort soil tape ), are generally couche protectrice dispara^it et l'ensemble des lèvres s'ab^iment. Elles ght semblent alors tous sèches, Des petites peaux apparaissent, Et parfois mêmes des petites coupures et des saignements. cuando tes lèvres ze dessèchent ou s'irritent facilement, Tu dois louis vuitton jean pocket faire doublement special attention van à l. a,chicago longue ca louis vuitton louis vuitton contribuera à l'ensemble des ab^imer et à un vieillissement prématuré. durante cas signifiant rhume, Fais aussi très curiosity à bien protéger tes lèvres. elemence que si tu respires la bouche, le passage dependable environnant les l'air contribue au ssèchement s tes lèvres


[url=http://www.hommelv2013.com]Louis Vuitton Soldes[/url] Bonjour, Comme the titre l'explique, short review adopter n't animal trouves tout dabord allez regarder cette online video " Maltraitantes d'animaux, care, photographs tres dur " Cette video tutorial ma ouvert l'ensemble des yeux sur le monde si as contrasted with nallez pas voir o moins un fight de cett cual ou designer handbags louis vuitton nen ayer pasd u lexperience de tuer et ssacrer des aniux, as contrasted with ne pourrer pas us all comprendre. doc cuando vs TROUVER n't ANIMAL ABANDONNES, without FAMILLE. Mettez the tout dabord durante confice, Donner lui. Des socisses ou a manger quoi car or a truck a mon avis ilm nora pas manges depuis

18/3/13 13:11  

Lähetä kommentti

<< Home