maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Taas pari pikatyötä:)

Ensimmäkin, muistattehan "Sukkakerho"-kiertokirjeen. Lähetä 1 sukat listassa ensimmäisenä olevalle, niin saat itse 36 sukat. Heh... Näitä meiän likat on saanut ihan tosi monta, joskus on sukat lähetetty, välillä on ketju katkennut. Yleensä likat ei oo saanut mitään.... joskus yhet sukat tms.

No nyt MINÄ sain kummitädiltäni "Sukkakerho"-kiertokirjeen ja laitoin sen eteenpäin. Itse lähetin listassa ensimmäisenä olevalle nämä melkein Helmiksen ohjeella tehdyt pikasniikkerit!!! Kiitos Helminalle ohjeesta!!!!!


Muuttelin ohjetta sopivaksi Aino-langalle (johon oon muuten aikalailla ihastunut!!). Ja suuaukko tuli ehkä liian pieneksi. Helmiksen on nätimpiä, mutta mä teen näitä vielä lisää. Tahdon itsellenikin.


Ja itselleni tein ne Valley Yarnsin Alpakka-villa-tumput. Ei nenä nyt ainakaan mitenkään ihmeemmin kutissut. Nää on valtavan ihanan paksut ja pehmoset!!!


Edelleen on arvonta-aikaa (mittarissa nyt lukema 29408...ja 30000:een mennään!), katso "ohjeet" alta. Olen vilpittömän kiitollinen kaikista palautteista.

30-vuoden rajapyykin ylittänyt siskoni on tilannut lankaa (näin Langattomana lokakuuna), ja kaikille muillekin tiedoksi, että Käsityötalo Priiman nettisivut on uusittu. Mm. Noro on siellä hieman edullisempaa, kuin toisaalla. Ja eivät ota toimituskuluja!!! Aion tehdä oman tilaukseni marraskuun alussa.

5 Comments:

Anonymous seijap said...

Siskosi sivuilta jo laitoinkin Priiman kirjanmerkkeihini, mutta päivän kuluessa unohdin. Täytyypä vielä ihailla...

23/10/06 20:32  
Blogger vikke* said...

Ja mä ostin kummitädilles varvassukat Prismasta. Odottelen innolla itselleni sukkia :)) Monetkohan mahtaa tulla? Meidän 3v poika sai aikoinaan pariinkin otteeseen muutamat sukat.

Kivat nuo sukat ja noi hanskat on ihanan paksun näköiset!!
Pistetääs jonottamaan mullekin Alpakkatumput.

Priimasta muuten tänään soittivatkin, kun hellä oli käyny kömmähdys eikä mun lankojen värikoodeja ollu niillä, eli sanelin puhelimessa koodit. Palvelu tuntui olevan ystävällistä ja myyjä oli iloinen huomatessaan aamulla nettitilauksen.
Sain käsityksen ettei sieltä siis ole vielä muu tilannut...tai ainakaan kovin moni.

Kahta tilaamaani väriä ei ollut hyllyssä, mutta tällä vko:lla on tulossa Ruotsista lankoja. Vaihdoin sen toisen loppuneen koodin muuhun ja odotan kiltisti sitä toista puuttuvaa, muut lähettivät jo tänään..eli pikaista toimintaa ;)

...jaahas, jopas sitä nyt mainostetaan ikääni. Tunnetko kenties olevasi vanha kun pikkusysteri on "jo" 30v? :DD

23/10/06 22:17  
Blogger eusu said...

Luultavasti sinne alkaa nettitilauksia sateleen, kun täällä blogistaniassa sana kiirii eteenpäin:))

Kyllä mä Vikke tunnen:))) Ja en mä varsinaisesti mainostanut, kun sä olit jo omassa blogissasi ilmoittanut synttäreistäsi. Hih.

23/10/06 22:34  
Anonymous Helmis said...

Oi kun kivannäköiset sun Ainosniikkerit!
Musta on kyl tosi hauska seurata, mitä erilaisia kivoja versioita sniikkereistä syntyy, kun ideat oikein pääsee valloilleen. :)
Listaan noita sniikkereitä sinne ohjhesivulle, joten jos sopii, laitan Ainotkin sinne listalle?

Pehmeännäköiset on tumputkin!

23/10/06 23:39  
Blogger eusu said...

Helmis: Toki sopii!!!

23/10/06 23:40  

Lähetä kommentti

<< Home