maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Tuunattua

Tässä nämä edellisen postauksen huopalapaset tuunattuina. Kaveriksi lahjassaan 4-vuotias sukulaistyttö saa tämän Teddystä helmineuleena (1 kerä) tekemäni kaulaliinan, jossa myös samantyyppistä koristelua kuin hanskoissa. Koristeena siis hahtuvasta virkatut kukat (koneessa huovutettu) ja muovisia helmiä. Lapaset ilmoitin jo aikaisemmin saldoksi lapaskuuhun, eli en nyt enää uudestaan näitä....


Mutta ei ole varmaan vaikea arvata, mitä kummimuksut saa tänä vuonna joulupukilta???


:)) Näitä tulee kuin sieniä sateella... Laitan sitten isomman satsin koneeseen kerralla.

Luin tässä taanoin mm. Susannan kirjoitusta, jossa hän pohtii, miksi aina kaikki kivoimmat jutut tekee jollekin toiselle... lahjaksi... Samaa pohdin minä. Meiän tytöillä ei esim oo yksiäkään huovutettuja lapasia. Itelläni on ne, jotka tein Sny:ltäni saamasta langasta ja miehelläni on ne viime talvena tekemäni. Lupaan tässä ja nyt tehdä tytöillekin hahtuvalapaset!!

4 Comments:

Anonymous seijap said...

Minäkin taas huomasin, että mulla ei ole yhtään kivaa pipoa itselläni, eikä meidän lapsilla ole kun yhdet tylsähköt Huopasesta huovutetut lapaset. Mietin tekisinkö kotona olevista hahtuvista TuuliS:n mallilla huopatossuja vai lapaset OMILLE lapsille. Suutarin lapset on kengättömimmät.

IHANIA sinun lapasesi

13/11/06 14:00  
Anonymous Mermaid said...

Tosi kauniit asusteet olet tehnyt! Sukulaistyttö on varmasti onnellinen :-)

13/11/06 15:51  
Blogger eusu said...

Kiitos SeijaP
Kiitos Mermaid

SeijaP: Kummastelin tuossa alla (ed. postauksen kommenttilaatikossa), että värjääkö Piitun hahtuva sormia... Nyt tiedän, että myös ainakin yksi Tallinnan tulijainen värjää!!!

14/11/06 03:35  
Blogger Maria said...

Kiitos syksytossu-kommentista! Lehdet niihin on tosiaan tehty neulahuovuttamalla.

14/11/06 12:25  

Lähetä kommentti

<< Home