torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Bluesia...

Otsake vain sen vuoksi, että nyt saa nauttia Bluesista:)

Pieniä juttuja on tehtailtu. Tähän mukavaan kaulaliinaan sain idean Vikeltä! Hänen tosi kiva mallinsa tuntuu mukavan kevyeltä neuloa näin kesähelteilläkin!!


Lankana ihana Topp Mohair, jota toisen kerän hankin taannoin Soilelta ja toinen on ollut puikoilla jo jonkin aikaa.


Juhannushatut tytöille valmistuivat Juhannukseksi. Tosin yhteensä vain kaksi, aikaisemman kolmen suunnitellun sijaan. Malli siis MagKnitsin Rose of Sharon, neulottuna valkoisesta Suvista.


Eilen Blueseilla katselin Villa Kuuselen kojussa angoravillalankoja. 50% angora-lanka ois maksanut 20e/100g. Mä pidin hintaa kalliina. Kai ne on kalliita, mutta oisko joku, joka ton hinnan tietää, niin kertois mulle, että onks se ihan "normi-hinta" tosta langasta??

Adlibriksestä tilaamiani neljää kirjaa odottelen edelleen. Tilasin kirjat 20.6. Ensin 26.6 tuli viesti, että neljästä kirjasta kolmea ei ole saatu kustantajilta, mutta lähettävät kirjat pikapuolin. Sitten 27.6 tuli viesti, että kirjat ovat postissa. Tänään 29.6 en vielä näe kirjoja lähetystunnuksella postin tietojärjestyksessä... Pyääh... (Toimitus aika 3-4 päivää)

Huomasikos kukaan, että voitin Helminallen Juhannusarvonnassa!

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sievät hatut =) Tuo malli on mielestäni oikein nätti, minkä värisenä tahansa :)

29/6/06 11:18  
Anonymous Anonyymi said...

se postin lähetystenseuranta on per***stä. Mulla lähetys näkyi koneella vasta silloin, kun se todellisuudessa oli jo meidän postissa... ja tiedon mukaan siis jossain hemmetin lajittelussa..

29/6/06 13:53  
Blogger KirsiJ said...

Hei, huomattu on. Onneksi olkoon!

29/6/06 16:52  
Blogger vikke* said...

No niin, arvasin että saat aikaisemmin kaulaliinan valmiiksi ja kun itse postaan sen niin se ei olekkaan enää uusi idea :(

Hieno siitä tulee!!

Tääl kans Bluesia kuunneltu, kiitos vaan seurasta tänäänkin :)

Nuo hatut on nätit ja livenä kun näin jussina niin sopii tytöille hyvin!

Mä lähden tänään viel hakee kestovaippakaupan pakettia postista joka kans on nyt logistiikkakeskuksessa tuon seurannan mukaan, mutta luulen kyl et ovat jo postissa. No, jos tulee hukkareissu niin ei siinä paljoa menetä.

29/6/06 17:04  
Blogger eusu said...

Kiitti onnitteluista 8KirsiJ) ja hattukehuista (Marja ja Vikke)!! Ja oikein paljon myös tiedosta, että postin lähetysseuranta takkuaa (AnneM)... Mulla on siis jotain mahdollisuuksia olettaa, että kirjat ovat mulla pikapuolin!!!

Vikke: Ei toi mun huivi oo vielä läheskään valmis. Haluan pituutta about samanverran lisää, tai ainakin 2/3!!

29/6/06 17:49  

Lähetä kommentti

<< Home