lauantaina, marraskuuta 18, 2006

Sny 2006, yhteenveto

Kiitos tosi paljon Kristelille, Sny 2006:n järjestämisestä. Sny oli ihana kokemus!!

Minun Sny:hän paljastuikin minulle tuossa torstaina! Se oli siis Tarja Stitsailuja-blogista, niinkuin olen aiemmin kertonutkin.

Nyt minäkin olen paljastunut!! Minä sain olla salainen ystävä Annash:lle Tekele&Tuunaus-blogista! Tässä minun Annash:lle lähettämät paketit. Lisäksi taisi olla postikortti ja yksi sähköinen postikortti, sekä tietysti salaperäiset kommentit kommenttilaatikossa...

Annash esittelee saamiaan paketteja myös blogissaan:
Sininen elokuu: (Pampulalankaa, seiskaveikkakerä, kirjepapereita ja tarroja. Annash kertoi, että pitää sinisestä, muttei osaa itse ostaa itselleen sinisiä lankoja, päätin auttaa.)
Punainen syyskuu: (2 kerää ihanan punaista Alpakka-lankaa ja "Virkkaajan käsikirja". Itse ostin itselleni tämän samaisen kirjan ja pidin siitä kovasti. Annash kertoi ilmoittautumislomakkeessaan, että haluaisi opetella virkkaamaan paremmin. Joten hankin hänelle samanlaisen...)
Makea lokakuu: Suklaata (tiesin, että punainen Fazer on mieleen...) ja Addin pyöröt, sekä (tietysti) Addin virkkuukoukku!
Vihreä marraskuu: 2 kerää Dropsin kauniin vihreää alpakka-lankaa ja itse tekemäni huopalapaset (Pirtin kehräämön Limen vihreästä hahtuvasta), sekä lapsille heijastimet.
Jokaiseen pakettiin kirjoitin mukaan OIKEAN kirjeen!!

Mullahan on tuossa edellisessä postauksessa se Kuva-meemi, joka nyt kiertää blogeja. Sinne voi laittaa edelleen niitä kuvaehdotuksia.Otan kuvat huomenna illalla tai alkuviikosta. Huomisesta on tulossa rankkapäivä, joten katsotaan miten (vähän) jaksan olla innostunut näistä hömppäjutuista sen jälkeen ja kuinka pian...

On hiljainen taivaanranta,
eikä lintujen laulu soi.
Ei kuoleman tarkoitusta
aina ymmärtää voi.

5 Comments:

Blogger vikke* said...

Voi Eusu. Koko perheelle iso jaksamis-lähetys tälle rankalle päivälle.
Ihan itku tuli kun luin tuon värssyn, mutta silti aivan ihanan suoraa tekstiä.

Ei sitä kuolemaa voi ymmärtää, ainakaan tässä tapauksessa...aivan käsittämätöntä!!

(((hali)))

19/11/06 06:21  
Anonymous seijap said...

Voimia ja jaksamista sinulle ja perheellesi, tälle päivälle ja eteenpäin.

19/11/06 09:39  
Anonymous kangaskasa said...

Voimia ja jaksamista sinulle!

19/11/06 10:03  
Blogger eusu said...

Kiitos Vikke
Kiitos SeijaP
Kiitos Kangaskasa

20/11/06 08:54  
Anonymous Annash said...

Piti tulla kiittämään Sinua ihanasta SNY2006 -kierroksesta. On ollut ilo olla sinun lahjottavanasi. Nuo huovutetut lapaset ovat aivan ihanat ja laittelen niitä aina välillä täällä kotona käsiin ja kokeilen (ja toivon salaa kunnon pakkasten tulevan, jotta saan lapaset tositoimiin).

"Kiedon käteni ympärillesi,
pidän pitkään lähelläni.
Toivon sinulle
surun aikana
turvapaikkaa
kaikkien rakkaittesi sydämissä."
-Anja Porio-

22/11/06 16:25  

Lähetä kommentti

<< Home